Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

04. 05. 2024. 21:40 2

"Bolest je neizlečiva, umreću": Čuveni golman ima rak

Čuveni nemački golman Georg Koh u intervjuu za nemački Bild otkrio je da ima rak u terminalnoj fazi i da su mu lekari rekli da će uskoro umreti. Nemac, koji je u Dinamu bio u sezoni 2007/08, u maju prošle godine je napustio trenersku poziciju u trećeligašu Viktoriji iz Kelna iz "ličnih razloga", a sad je otkrio da je teško bolestan.

- Bolest je neizlečiva, umreću. Lekari su mi pre godinu dana rekli da imam šest meseci života, ali još sam tu. Voleo bih da pogledam još po jednu utakmicu svakog kluba u kojem sam igrao - rekao je Koh u emotivnom razgovoru i dodao:

- Ima dana kad mi se čini da bih mogao da iščupam drvo. Tad hodam satima, a ima faza kad se osećam jadno i ne ustajem iz kreveta. Za stvari za koje mi je inače potrebno pet sekundi, tada mi treba pola minute. Ali borim se i ne kukam, to nikad nije bio moj stil.

Koh je, pored Dinama iz Zagreba, nastupao za Fortunu iz Diseldorfa, PSV, Arminiju Bilefeld, Kajzerslautern, Kotbus, Duizburg, bečki Rapid i Herford, u čijem je dresu i 2009. godine završio karijeru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati