Srbija

[ Izvor: Nova.rs ]

28. 03. 2024. 12:00 0

Roditelji nestale Danke ponovo u policiji

Miloš i Ivana Ilić, roditelji nestale devojčice Danke (2), od jutros se ponovo nalaze u policijskoj upravi u Boru gde se vrše sva ispitivanja na okolnosti pod kojima je dete nestalo.

- Roditelji su sinoć razdvojeni, svako je bio u svojoj porodičnoj kući, a nadzirala ih je policija. Od jutros u ponovo u policijskoj stanici sa radnicima Centra za socijalni rad - navodi izvor iz istrage za Nova.rs.

Starije dete, za koga je majka navela da mu je davala vodu u trenutku kada je mala Danka nestala, dodeljeno je babi i dedi na čuvanuje dok se istraga ne završi. Takođe porodica nije bila u evidenciji Centra za socijalni rad.

Danka je nestala u utorak, u trenutku kada je njena majka drugom detetu davala vodu. Na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinastu jaknu i kosu vezanu u rep. Nakon Dankinog nestanka u Srbiji se po prvi put oglasio Abber Alert pod nazivom "Pronađi me".

Za devojčicom su 27 sati tragali pripadnici žandarmerije, policije, vatrogasci, spacioci GSS, kao i mnogobrojni meštani.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati