Hronika

Direktno.rs

25. 04. 2024. 15:44 2

Pokrenut postupak protiv Petkovića zbog napada na Bjelicu

Dva i po meseca otkako je došlo do napada Nikole Petkovića na Nemanju Bjelicu, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je postupak protiv nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde i reprezentativca Srbije.

Tim povodom ova organizacija se oglasila saopštenjem:

- Povodom događaja od 3.2.2024 godine, obaveštavamo Vas da je nakon sprovedenih dokaznih radnji Prvo osnovno javno tužilastvo u Beogradu dana 25.4.2024. godine podnelo optužni predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu protiv N. P. (1986) zbog postojanja opravdane sumnje da je učinio krivično delo Ugrožavanje sigurnosti iz člana 138 stav 1 Krivičnog zakonika na štetu N. B., te je sudu predloženo da nakon sprovedenog dokaznog postupka okrivljenog N. P. oglasi krivim zbog izvršenja napred navedenog krivičnog dela i da mu izrekne uslovnu osudu na taj način sto će mu utvrditi kaznu zatvora u trajanju od 6 (šest) meseci koja se neće izvršiti ukoliko okrivljeni u roku od 2 (dve) godine od dana pravnosnažnosti presude ne učini novo krivično delo - navedeno je u saopštenju.

To znači da bi Petković, ukoliko u naredne dve godine uradi neko krivično delo, morao u zatvor na šest meseci.

Podsećamo, do napada je došlo u jednoj dečijoj igraonici kada je Petković prvo napao Bjelicu verbalno, a potom u jednom trenutku sa šanka uzeo i makaze, ali je, srećom, odustao od namere da ih upotrebi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati