Košarka

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

28. 03. 2024. 07:08 0

Pobede Šarlota i Atlante, Srbi odlični

Košarkaši Šarlota pobedili su ekipu Klivlenda 118:111, a odlične partije prikazali su srpski košarkaši Vasilije Micić i Aleksej Pokuševki. Pored ovog dvojca, pobedu je upisao i Bogdanović, čija je Atlanta bila bolja od Portlanda i slavila rezultatom 120:106.

Micić je na ovom meču ostvario dabl-dabl od 11 poena i 12 asistencija, dok je Pokuševski ubacio 10 poena uz sedam skokova.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Miler sa 28 poena, a Bridžis je dodao 17. Na drugoj strani je Alen postigao 24 poena.

Košarkaši Atlante savladali su ekipu Portlanda rezultatom 120:106, uz dobru partiju reprezentativca Srbije Bogdana Bogdanovića.

Košarkaši Atlante upisali su ubedljivu pobedu nad ekipom Portlanda rezultatom 120:106. Houksi su slomili protivnika na kraju druge i na startu treće deonice, i na kraju su u laganom ritmu zatvorili utakmicu.

Bogdanović je susret završio sa 16 poena uz pet asistencija i četiri skoka, za 37 minuta u igri. Ovo je bio čak peti meč u nizu na kom je postigao 16 ili više poena, tako da se može reći da je srpski as u odličnoj formi, a Atlanta je sa trećom pobedom zaredom uspela da se odlepi na desetom mestu Istoka i dođe na korak od plej-ina.

Hoksi su sada na skoru 33-39, dok prvi pratilac Bruklin ima 28 pobeda i 45 poraza, tako da plasman u plej-in ne bi trebalo da se dovodi u pitanje.

Najefikasniji na meču bio je Dalan Banton iz Portlanda sa 31 poenom, ali je kod Atlante bilo daleko više raspoloženih igrača. Dežonte Marej zaustavio se na 30, Garison Metjuz imao je 21, Bogdan Bogdanović kao što smo rekli 16, Klint Kapela i Deandre Hanter po 13, a Dilan Vindler 11 poena.

Što se Portlanda tiče, njima ovaj poraz neće puno promeniti sezonu pošto se nalaze na 14. mestu Zapada sa skorom 19-54.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati