Fudbal

Direktno.rs

27. 04. 2024. 20:35 1

Vlahović zamenjen na derbiju, pa napravio HAOS

Fudbaleri Juventusa i Milana odigrali su 0:0 u derbiju 34. kola italijanske Serije A, koji mnogo više odgovara ekipi iz "grada mode", pošto su izabranici Stefana Piolija na korak do osvajanja drugog mesta.

Nije bilo previše prilika na "Alijanc" stadionu, Juventus je bio bolji, ali je rezervni golman Marko Sportijelo bio odličan, upisao je šest odbrana i tako sprečio crno-bele da stignu do bitne pobede.

Meč u ekipi Masimilijana Alegrija su počeli i srpski reprezentativci Filip Kostić i Dušan Vlahović, ali su obojica zamenjena u 62. minutu. To se nije svidelo našim fudbalerima, pre svega Vlahoviću, koji je burno reagovao na ovakvu Alegrijevu odluku.

Golgeter "orlova" je teren napustio šutirajući korner zastavicu, bacio je flašu vode na klupu sa rezervnim igračima, a takođe je poslao i prek pogled u pravcu Juventusovog trenera. Ovo nije prvi put da je došlo do sukoba između njih dvojice, očigledno je da je situacija sve gora, a pitanje je da li će Dušan ostati član tima iz Torina, ako na njegovoj klupi ostane Alegri.

Na kraju je Milan, za koji zbog povrede nije igrao Luka Jović, ostao na pet bodova ispred Juventusa i tako četiri kola pre kraja se "blindirao" na toj poziciji. Ako ništa drugo, bar zbog prestiža...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Jede mi se nešto slatko

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati