Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

17. 04. 2024. 10:19 0

Zove Hajduk! Trener Radničkog KG na meti splitskog velikana

Kako navode mediji u Bosni i Hercegovini, Hajduk iz Splita je spreman da dovede trenera koji pravi čuda u Srbiji! Sjajne igre Radničkog iz Kragujevca nisu ostale neprimećene, pa je tako 41-godišnji Sarajlija, Feđa Dudić, na meti velikana iz Hrvatske.

Dudić je tokom sezone preuzeo Radnički i doveo je ekipu do polufinala Kupa Srbije, ali i do takmičenja u plejofu Superlige. Trenutno je tu Radnički sa 50 bodova izjednačen sa Vojvodinom na četvrtom mestu i juri plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija, a nakon ove godine u Šumadiji mogao bi da se spakuje za Dalmaciju.

Nakon što je nedavno smenjen Mislav Karoglan i nakon što je Hajduk objavio da će do kraja sezone tim voditi Jure Ivanković, traži se rešenje za sledeću sezonu. Sada su "bili" ispali iz trke za titulu sa Rijekom i Hajdukom, a nadaju se da bi Livaju i momke mogao konačno do trofeja da dovede upravo Dudić.

On na klupi Radničkog ove sezone na 24 utakmice ima 17 pobeda, jedan remi i šest poraza. Trenersku karijeru je počeo 2017. u GOŠK-u iz Gabele, a sa najvećim uspehom vodio je Velež. sa kojim je osvojio jedan kup Bosne i Hercegovine.

U igračkoj karijeri je nastupao kao napadač, najveći trag je ostavio u Travniku gde je bio i najbolji strelac Premijer lige BIH, a 2002. godine je sa Tagrebom osvojio titulu u prvenstvu Hrvatske! Odigrao je tada kao mlad špic samo dva meča, ali je ekipa predvođena Ivicom Olićem uspela da dođe do trofeja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati