Fudbal

Direktno.rs

24. 04. 2024. 18:02 0

Voša u finalu Kupa: U 91. minutu srušila Radnički

Fudbaleri Vojvodine izborili su plasman u finale Kupa Srbije, pošto su na "Čika Dači" savladali Radnički sa 1:0. Pogodak je postigao Korać u prvom minutu sudijske nadoknade.

Meč u Kragujevcu obeležila je sjajna atmosfera domaćih navijača koji su pre početka meča istakli koreografiju u čast svog tima, a susret su upriličili i padobranci koji su nosili zastave Srbije i grada Kragujevca.

Što se dešavanja na terenu tiče, prvo poluvreme bilo je prilično nezanimljivo, a bliži vođstvu bili su gostujući fudbaleri. Igrao se 24. minut, kada su Kragujevčani dva puta skidali loptu sa gol linije. Prvo je Leković zaustavio udarac Ivanovića sa pet metara, da bi u nastavku udarac Serija klizećim startom zaustavio Ćosić.

Posle samo osam minuta Feđa Dudić morao je da napravi prinudnu izmenu, pa je umesto Vidosavljevića na teren poslao Ortiza.

Na startu drugog dela Voša je zapretila preko Kembela i Vukana Savićevića. Prvo je napadač iz Jamajke šutirao visoko preko gola, da bi udarac Vukana Savićevića zaustavio Leković.

Novosađani su najbliži pogotku bili u 51. minutu kada je Seri poslao idealan centaršut, štoper Radničkog Mitrović je propustio loptu, a Kembel je iz neposredne blizine promašio okvir gola.

Oba trenera pokušala su uvođenjem svežijih igrača da ubrzaju tempo meča, a šansu u nastavku dobili su Radulović i Vukanović u Vojvodini, odnosno Zorić i Bevis kod Radničkog.

I kad se činilo da će utakmica biti završena najnepopularnijim rezultatom, na scenu je stupio Korać. Fudbaler Vojvodine je iskoristio idealan centaršut Savićevića i glavom matirao Lekovića za veliko slavlje svoje ekipe.

Vojvodina će se za trofej Kupa Srbije boriti sa boljim iz duela Crvena zvezda - Partizan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati