Zabava

Direktno.rs

24. 04. 2024. 14:37 2

Nikola Rokvić ne staje! Milioni za dva dana

Pevač Nikola Rokvić pre dva dana (22. aprila) započeo je hodočašće i preći će 1.150km do Egine odnosno čuvenog manastira Svetog Nektarija Eginskog. Na tom putu prikuplja sredstva za svoju fondaciju "Porodica".

Rokvićeva prva misija je prikupljanje sredstava za pomoć pedijatrijskoj onkologiji.

Pevač se sa ovog puta redovno oglašava na Instagramu, a sada je, trećeg dana puta otkrio koliko sredstva je prikupljeno.- Dragi moji, hvala vam na podršci, hvala vam na divnim porukama, hvala vam na ljubavi, na vašim molitvama… Dajete mi jednu radost koja mu pomaže da mi svaki kilometar bude lakši. Zahvaljujem se na svim uplatama. Zahvaljujem se pojedincima, kompanijama, firmama, ne mogu svima pojedinačno da se zahvalim, ali mogu da kažem da smo prikupili skoro dva miliona dinara. Idemo dalje. Pozivam sve da se uključe u ovoj akciji i da pomognemo pedijatrijsku onkologiju. Ovaj put za dečiju radost. Ljubim vas i volim, radujte se - poručio je on.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati