Zabava

[ Izvor: Telegraf.rs ]

19. 04. 2024. 16:32 0

Radonjić o nadimku Baća: Smeta mu?

Miodraga Radonjića možemo gledati u seriji "U klinču", gde igra dvojicu likova, braću blizance, reditelje Naća i Aleksandra. U intervjuu za Telegraf.rs govorio ovoj ulozi, ali i o "Južnom vetru".

Za početak, dotakao se likova koje igra u seriji "U klinču".

- To su dva lika, igram braću blizance. Bio je to izazovni glumački zadatak za mene. To su dva filmska reditelja koji su totalno različiti. Dosta je bilo zabavno na snimanju i meni je bilo inspirativno - rekao je Radonjić.

Kaže da mu je to bio zanimljiv izazov.

- Bilo je zahtevno da prvo posložim, kako ću da krenem, na koji način ćemo da gradimo. Kada smo taj deo posla obavili, onda mi je bilo prilično uživanje da snimam, jer smo to nekako dobro postavili i bili su ti odnosi dobri. Sa tim karakterima sam mogao lepo da se igram, osećao sam se super. Zovu se Naćo i Aleksandar - rekao je Radonjić.

Dotakao se i "Južnog vetra", gde igra lik Baće

- Svakako može da očekuje neku promenu tog junaka, što je i dobro za taj projekat da prosto ima te lomove. Mislim da će to za publiku biti nešto novo i nadam se da če taj treći film adekvatno zatvoriti tu triologiju filmsku u 'Južnom vetru' - rekao je Radonjić.

Ne smeta mu kada ga ljudi zovu i poistovećuju sa Baćom.

- Ne. To je sastavni deo glumačkog posla. Neki lik postane publici blizak da te s njim poistovećuju - rekao je Radonjić.

Na pitanje da li će mu biti krivo kada se završi ta triologija "Južnog vetra", rekao je sledeće.

- Žao, ne žao, idemo dalje. To je isto tako normalno u umetnosti. Svako delo ima svoj početak i kraj. Pre bih rekao da se radujem da je tako nešto stvoreno i da sam ja bio deo toga - rekao je Radonjić.

Prokomentarisao je i potez Nenada Jezdića u pozorištu, kada se glumac obratio ženi koja je tokom komada koristila telefon, tako što se dopisivala.

- Čuo sam za to, nisam gledao. Svakako je osnovna kultura da se u pozorištu ne koristi mobilni telefon - naveo je Radonjić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati