Košarka

[ Izvor: Mediji ]

02. 05. 2024. 22:45 2

Budućnost: 20 grešaka sudija na našu štetu (VIDEO)

Košarkaški klub Budućnost izdao je saopštenje u kom tvrdi da je pronađeno 20 sudijskih grešaka na njihovu štetu u porazu od Partizana (67:78) u prvom meču polufinalne serije ABA lige.

Partizan je u utorak savladao Podgoričane, a klub se večeras oglasio saopštenjem, ali i video-analizom suđenja u toj utakmici, uz tvrdnju da je bilo čak 20 sudijskih grešaka na njihovu štetu.

- Košarkaški klub Budućnost Voli je, kao i u 25. kolu regularnog dela, analizirala sudijske odluke na prvom polufinalnom meču (AdmiralBet) ABA lige između Partizana i našeg kluba i uvideli smo niz grešaka na našu štetu.

Sudijski kriterijum nije bio isti za obe ekipe, pronašli smo 20 grešaka na našu štetu, a u video zapisu smo izdvojili 13 najočiglednijih. Mogu se videti nedosuđeni faulovi, pogrešno dosuđeni faulovi, kao i dvostruki aršini kada su u pitanju "koraci".

Naš klub neće dozvoliti ovakav tretman kod sudija u (AdmiralBet) ABA ligi, ne želimo da u odlučujućim mečevima nisu igrači ti koji odlučuju pobednika utakmice.

Najodgovornija osoba za ovako nizak nivo suđenja je komesar za suđenje u ABA ligi - Srđan Dožaj. Zato šaljemo jasnu poruku gospodinu Dožaju: Pakuj kofere! - objavio je podgorički klub.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Treniraj kod kuće

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati