Slobodno vreme

[ Izvor: Mediji ]

17. 04. 2024. 15:09 0

Baba Vanga u 2024. "videla" Treći svetski rat

Zbog situacije s Iranom i Izraelom svetski mediji ponivo iščitavaju proročanstvo baba Vange za 2024. godinu.

Baba Vanga, rođena Vangelia Pandeva Dimitrova, tvrdila je da joj je Bog dao dar gledanja u budućnost kada je oslepela s 12 godina. Navodno je predvidela pandemiju koronavirusa, smrt princeze Dijane i katastrofu u Černobilju, a mnogi strahuju da će Baba Vanga biti u pravu i sa svojim predviđanjem o Trećem svetskom ratu. „Nostradamus Balkana“, Baba Vanga bila je bugarska proročica koja je postala kultna ikona među teoretičarima zavere, a pre smrti 1996. godine zabeležena su njena predviđanja sve do 5079. godine, kada će, kaže, završiti svet.

Prema proročici, 2024. godina doneće brojne grozote, poput terorističkih napada u Evropi, bioloških napada i Trećeg svetskog rata. S obzirom na razvoj događaja na Bliskom istoku, mnogi strahuju da će se ova proročanstva prelako ostvariti, piše Daily Mail.

Vanga je najavila "talas terora" i nagovestila da bi moglo da se desi da "svetska velesila" iz senke upotrebi biološko oružje.

U kontekstu napada Irana na Izrael, društvenim mrežama šire se rasprave o globalnom ratu, a svetske vođe u stanju su pripravnosti. Iranske vlasti poručile su da su spremne koristiti „oružje koje nikada nisu koristile“ ako Izrael odgovori na napad, podseća Večernji list.

No, Baba Vanga je, između ostalog, rekla i da će Evropa prestati da postoji do 2017. godine, te da će se kontinent pretvoriti u „pustoš gotovo potpuno lišenu ljudskog života“.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati