Košarka

[ Izvor: Telegraf.rs ]

30. 04. 2024. 10:27 2

Jokić izbacio Lejkerse i dopunio kućni budžet

Najbolji srpski košarkaš, Nikola Jokić plasirao se u drugu rundu plej-ofa NBA lige, pošto je uspeo da izbaci Los Anđeles Lejkerse zajedno sa Denverom i da tako zakaže okršaj sa Minesota Timbervulvsima.

Nagetsi su na kraju slavili sa 4:1 u seriji, čime su nastavili pohod ka odbrani šampionskog prstena osvojenog prethodne godine, a istovremeno je Jokić uspeo da zaradi i sasvim dobru sumu novca.

Naime, ono što je malo poznato jeste da Nikola u svom ugovoru ima stavku po kojoj mu za plasman u drugu rundu plej-ofa sledi dodatni bonus od 530.000 američkih dolara, tako da će njegov račun sada biti uvećan za tu svotu. Interesantno je da je Nikola dobio istu tu sumu novca i za ulazak u plej-of, tako da je samo na račun toga uspeo da inkasira ukupno 1.060.000 dolara.

Njegova plata ove sezone u Denveru iznosi 47,6 miliona dolara i rašće svake sezone u narednih pet godina sve do maksimalnih 62,8 miliona koliko će iznositi u poslednjoj godini.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Treniraj kod kuće

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati