Slobodno vreme

Direktno.rs

27. 03. 2024. 10:41 0

Letnji trendovi koji će pristajati svakoj dami

Svet mode daje preporuke kako biti u trendu, ali i nudi najrazličitije načine kako predloge uklopiti sa sopstvenim stilom i osećajem za lepo. Originalnost je cilj, a postiže se kroz naglašavanje detalja koji svakoj dami laskaju.

Od pravilne nege pa do izbora aksesoara, svakome je dostižan letnji glamur ako iskoristi najbolje modne savete i poigra se sa njima.

Maska za kosu za dubinsku revitalizaciju i sjaj

Posle zime kosi treba oporavak da bi vratila zdravlje i lepotu. Hladno vreme, nošenje kape, sneg i kiša… isušuju vlasi zbog čega kosa gubi sjaj, elastičnost i sklona je lomljenju. Najbolji odgovor je hranljiva maska za kosu koja odgovara tipu i zahtevima kose.

Od maski koje su prilagođene problematičnoj koži glave, tankoj izlomljenoj vlasi, kosi kojoj ne dostaje volumen, sjaj, pa do maske za kosu koja dubinski hrani i neguje bojenu kosu, pravi izbori su dostupni i za kućne uslove nege.

Preparat se nanosi na čistu, opranu kosu, na dužine i krajeve, i za samo 5 minuta obezbeđuje da svaka vlas upije hranljive vitamine i elemente tako da kosa nakon ispiranja bude vidno mekša, sjajnija, a vlasi jače i otpornije.

Lepršava frizura koja se lako oblikuje i sjaj koji se posebno ističe na letnjem suncu su uvek u trendu i svakoj dami pomaže da istakne negovan izgled i prirodnu lepotu. Kosa je najlepši ukras ako je zdrava i negovana, a dubinska revitalizacija je najbolji način za postizanje toga.

Udobne, a moderne - Dsquared2 patike

Smeli dizajn i inovativnost izdvaja Dsquared2 patike od svega sličnosg. Sportski stil je savršeno uklopljen sa elegantnim detaljima pa je ovakva obuća odličan izbor za građenje stila ovog leta.

Bela se kombinuje sa roze, plavom, sivom, crnom… Tu su modeli sa kombinacijom platna, prevrnute kože ili klasičnih kožnih detalja. Tražene su i duboke i plitke patike, a pošto su klasično dizajnirane one će se uklopiti i uz kežual stil, ali se mogu nositi i u elegantnim situacijama kao smeli iskorak koji pravi razliku.

Jedan ili više pari Dsquared2 patika se mogu kombinovati u brojnim situacijama i u svakoj sezoni.

Već nekoliko godina se brišu granice među stilovima, a odgovarajuća obuća je jedan od primera kako svako može da uklopi više pravaca, a da to izgleda lepo. Patike su pogodne za svaku generaciju i osvežiće svaku odevnu kombinaciju.

Ogrlice za savršeno stilizovanje i lepotu koja se krije u detaljima

Ako treba navesti jedan aksesoar koji je ukras u svakoj prilici, izbor bi sasvim sigurno bile ogrlice kao mali, ali efektan aksesoar svake dame.

Savršeno se uklapaju u svakoj prilici, a dozvoljavaju da se uz njih nose i drugi detalji na odeći, ukrasi na kosi ili dodatni nakit. Nikada višak, a uz interesantne priveske, postaju i smeli detalj koji se ističe na odabranom outfitu.

Ovog leta će biti popularni dugački lanci, ali i kratke ogrlice sa upletenim detaljima ili posebnim privescima kao idealan način da se diskretno ukrasi garderoba i pogled skrene ka licu žene. To nakit čini i praktičnim, a ne samo dekorativnim dodatkom odevnih kombinacija.

Dama sa stilom ne prati modne savete slepo, već ih prilagođava svom osećaju i situacijama u kojima se nalazi. Uz pomoć zanimljivih Dsquared2 patika, pravilne nege lica i tela i nekoliko odabranih detalja kakva su ogrlice, dobija se mogućnost za kreiranje sopstvenog „look“-a uz poštovanje preporuka stilista i dizajnera. Takve kombinacije će zasigurno izgledati atraktivno ovog leta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati