Izbori 2024

[ Izvor: Mediji ]

20. 04. 2024. 12:14 3

"Skupština o izmeni Zakona o lokalnim izborima u ponedeljak"

Sednica Skupštine Srbije na kojoj će se raspravljati o izmenama i dopunama Zakona o lokalnim izborima zakazana je za ponedeljak u 11 časova, najavila je predsednica parlamenta Ana Brnabić.

Ona je na konferenciji u skupštini rekla da će prethodno održati Kolegijum Narodne skupštine u 9 časova za sve poslaničke grupe kako bi se dogovorili o toku sednice i načinu rada.

- Ono što mi je dragom jeste da je više od dve trećine poslanika podržalo predlog izmena o dopuna Zakona o lokalnim izborima, ukupno 184 poslanika su predlagači izmena i dopuna zakona - rekla je Brnabić.

Precizirala je da su podršku dali svi poslanici vladajuće koalicije, Narodni pokret Srbije, Novo lice Srbije, Zeleno-levi front, Ekološki ustanak, samostalni poslanici Pokret slobodnih građana, kao i partija Šaipa Kamberija.

- Želim da iskažem zahvalnost i zadovoljstvo zbog toga što smo postigli dogovor, što imamo ovako veliku podršku i što smo pokazali građanima, bez obzira za koga su glasili, ozbiljnost i odgovornost, da možemo da razgovaramo i da možemo da nađemo kompromis oko ciljeva koji znače stabilnost naše zemlje - rekla je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati