Beograd

Milan Zarić

11. 01. 2023. 20:15 8

Nered, haos, ruglo: Kako SNS "čuva" Železničku stanicu (VIDEO)

Nekada je Železnička stanica bila ponos Beograda, putnicima je to bilo početno odredište za brojna mesta u Srbiji i regionu, a onda je došla na vlast Srpska napredna stranka. Odlučila je da stanicu izmesti na Prokop, dok je ona u centru grada platila ceh megalomanskom projektu Beograda na vodi. Sada je zapuštena, smeće je na sve strane, što je scena koja rastuži svakog građanina koji prođe tuda.

Vladajuća klika svakodnevno se, naime, divi Beogradu na vodi, po svaku cenu i na silu žele SNS-ovci da razviju svoje čedo, a to što objekti kojima su se Beograđani dičili padaju u zaborav i bivaju prekriveni smećem i šutom - to mnogo ne brine naprednjake.

Čini se da je izgled Železničke stanice, sa koje više godina ne polaze vozovi, istinski pokazatelj kako se Srpska napredna stranka ophodi prema nekadašnjim simbolima Beograda.

Na to je ukazala i Mila Popović, predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde, koja je podelila poražavajući video snimak Železničke stanice u centru Beograda, te je pokazala kako SNS "čuva grad".

- Evo kako se SNS vlast odnosi prema Železničkoj stanici, koja ima status spomenika kulture od velikog značaja. Iza svakog projekta SNS-a, pa tako i Beograda na vodi, ostaju nered, haos i ruglo, što bi naš narod rekao "spolja gladac, iznutra jadac" - napisala je Mila Popović na Tviteru.

Scene su zaista poražavajuće. Od nekadašnje zgrade Železničke stanice malo je toga ostalo - u unutrašnjosti je smeće na sve strane, prozori su razbijeni, a ništa nije bolja ni situacija na mestu gde su nekada dolazili i odlazili vozovi.

Eto, tako se Srpska napredna stranka ophodi prema Beogradu i tako ga "čuva"...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Treniraj kod kuće

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati