Život

Direktno.rs

26. 12. 2021. 07:00 4

ČUDO Fudbaler se posle šest meseci probudio iz kome

Australijski fudbaler, Deni Hodžson, skoro pola godine bio je u komi nakon što ga je napao jedan tinejdžer na ulici. Napad se desio početkom septembra u Pertu gde Hodžson inače živi, a na kraju je jedan 17-godišnjak priznao da je napao Hodžsona i pobegao.

Posle udarca australijski fudbaler je glavom udario u beton nakon čega je doživeo krvarenje u mozgu i brzim dolaskom hitne pomoći spašen mu je život. Ipak, Hodžson je na kraju završio u komi u kojoj je bio do pre nekoliko dana kada je njegova porodica dobila pravo božićno čudo.

Naime, ovaj 26-godišnji fudbaler je uspeo da se probudi nedavno iz kome, a ta vest je oduševila sportsku javnost. Njegova porodica je presrećna što je preživeo, pa je čak dobio dozvolu od bolnice da Božić provede u krugu porodice.

Ime napadača nije se otkrilo zbog toga što je maloletan, ali policija je uspela da ga uhapsi i on je priznao da je udario Hodžsona.

Novo saslušanje na sudu zakazano je za naredni mesec i on će sigurno dobiti zatvorsku kaznu, ali može odahnuti što se Hodžson uspio izvući i preživeti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati