Život

S. M.

13. 09. 2020. 22:24 1

Bili na veridbi, pa poginuli: Kako je došlo do tragedije kod Žitorađe?

Prokuplje - Aleksandar Jović (26) iz Prokuplja tokom popodneva preminuo je niškom Kliničkom centru od povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći koja se desila u selu Lukomir na putu između Prokuplja i Žitorađe. On je treća žrtva ove nesreće, a na licu mesta poginuo je Aleksandar Živković (21) iz Pejkovca koji je bio sa njim u kolima, dok je Danilo Cvetković (22) iz Samarinovca preminuo na putu do prokupačke bolnice.

U automobilu su bili i Aleksa Cekić (19) i Anđela Mladenović (22) iz Samarinovca koji su lakše povređeni. Njihov "opel" je udario u kamion, kojim je upravljao Ranko R. iz sela Podgoričke, a do nesreće je došlo kada je Aleksandar Jović iz za sada nepoznatih razloga prešao u suprotnu stranu kolovoza.

- Svi zajedno smo bili na veridbi druga. Ostali smo do kraja, a zatim smo sa dva automobila krenuli ka Prokuplju u jedan klub koji je još bio otvoren. Sedela sam pozadi iza suvozača i gledala u telefon. U jednom trenutku osetila sam da kola ševrdaju levo-desno, ali sam mislila da se Aleksandar Jović šali. Već sledećeg trenutka videla sam da smo skrenuli ka šleperu i osetila jak udarac. Kola su upala u jarak, vrata su se otvorila i ostala sam da visim pola u autu, pola spolja. Aleksa je pao kraj mojih nogu, a Danilo preko nas - ispričala nam je Anđela šta se dešavalo u subotu na nedelju u jedan sat nakon ponoći.

Ona dodaje da je iz auta izvukao Aleksa i da je ona prva stigla do prokupačke bolnice.

Vidno uznemirena Anđela ne zna šta je uzrok nesreće, ali te kobne noći, oni su slavili veridbu druga i možda sat vremena pre stravične nesreće, jedan od stradalih je tražio da ih slika. To je poslednja njihova zajednička fotografija.

- Ja ne mogu da se smirim. Slike mi se stalno vraćaju i mislim da nikada neću zaboraviti te trenutke - dodaje vidno uznemirena Anđela.

U ova dva sela iz kojih su nastradali svi su u šoku. Kažu meštani da su to bili fin ii pristojni momci i da se nisu mnogo isticali.

Ovo je za dvadeset i četiri sata u Toplici treća saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodom.

Oko osam sati pre nje, u dve odvojene nesreće poginula su dva muškarca na traktorima, jedan u Blacu, jedan u Kuršumliji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati