Život

Direktno.rs [ Izvor: Distrikt.rs ]

01. 04. 2020. 11:47 0

SRCE DO NEBA Izrađuju vizire i poklanjaju

Centar za stručno usavršavanje, Trening centar Šabac u okviru ove ustanove i Tehnička škola Šabac zajednički i sa trenerima trening centra dali su svoj dopinos i počeli da izrađuju zaštitne maske.

Reč je o nosačima vizira koji su dobra preventivna zaštita u borbi protiv korona virusa. Sve što izrade poklanjaju onima kojima su najpotrebniji. Ovo je još jedan primer kako ustanove mogu biti solidarne i odgovorne prema svom okruženju, piše distrikt.rs.

–3D štampač koji je donacija projekta #SEED i Austrijske razvojne agencije i ovom prilikom dobio je namenu pomoći i zaštiti medicinskih radnika u našem gradu tokom borbe protiv koronavirusa jer su na njemu izrađeni elemeti za zaštitne maske – nosač vizira.Prema odluci gradskog Štaba za vanredne situacije prvih 17 maski Centar za stručno usavršavanje Šabac, Trening centar i Tehnička škola Šabac donirali su Domu zdravlja „Dr Draga Ljočić – Šabac“. Ovim putem upućujemo apel svima koji poseduju 3D štampač da se priključe akciji štampanja nosača vizira, jer su oni namenjeni onima koji se bore u prvim redovima – medicinskim radnicima. Ostanite solidarni, pružite podršku kada god i gde god možete, pomozite, razumite. Ostanite odgovorni, humani i kod kuće! – poručuju iz šabačkog Centra za stručno usavršavanje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati