Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

08. 12. 2021. 09:06 2

Zašto Bred Pit ne koristi svoje pravo ime

Bred Pit je jedan od najtalentovanijih i najzgodnijih glumaca današnjice - a njegovo ime poznato je širom planete. Ipak, mnogi ne znaju da to nije pravo ime holivudske zvezde.

Bred nije puno ime glumca - on se zapravo zove Vilijam Bredli Pit, po svom ocu Vilijamu Alvinu Pitu. Dakle, Bred je samo skraćena verzija njegovog srednjeg imena.

Nakon što je napustio rodni Misuri da bi jurio glumačku karijeru, Pit je odlučio da odustane od svog pravog imena i upotrebi srednje ime, da bi se lakše pamtilo, piše Glamour.

Govorio je i o okolnostima koje su dovele do njegovog odlaska iz Misurija. Pit je objasnio da je trebalo da završi školu, ali jednostavno nije mogao da čeka da počne s filmskom karijerom.

Otišao je pre nego što je stekao diplomu.

“Uvek sam se žalio da u južnom Misuriju ne postoji akademija za film, i palo mi je na pamet da mogu da odem do nje, pa sam bukvalno spakovao auto. Nisam diplomirao“, priznao je Pit na Međunarodnom filmskom festivalu u Santa Barbari.

Bred Pit nije jedini glumac koji je modifikovao ili potpuno promenio ime kako bi se proslavio u Holivudu.

Džejmi Foks je sada popularan pod tim imenom, ali se pitamo da li bi to bio slučaj da je ostao pri svom pravom imenu, koje je Erik Marlon Bišop. Čak je i legendarna Merilin Monro promenila ime. Njeno pravo ime glasilo je Norma Džin Mortenson.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati