Poznati

Direktno.rs

07. 12. 2021. 19:54 3

Milić Vukašinović: Za ćerkinu smrt saznao od novinara

Poznati muzičar Milić Vukašinović tri godine nakon smrti ćerke jedinice otkrio je kako se nosi s ovim gubitkom. Maja je, naime, 2018. godine preminula usled predoziranja narkoticima. Gostujući u jednoj emisiji, Milić je progovorio o najtežem razdoblju u svom životu.

„Kada izgubiš svoje dete, jedno jedino, komplentna radost svega što si doživeo u životu se ugasi. To je žensko dete, zaljubila se, imala dečka. Družila se s njim, išla tamo, svirali su. Vidim nekad da je pila, osetim. Malo popije. Najveći problem što je taj dečko već bio na igli. Oni namerno još nekog uvale da bude na igli. Sećam se da me je molila da joj iznajmim stan, rekla je da se više neće drogirati. Ja joj iznajmim stan, to je bilo narkomansko leglo“, ispričao je Vukašinović i dodao kako još žali zbog toga.

„To je moja najveća greška. Nadao sam se da će biti kako je rekla. U nekom stanju deprimiranosti je rekla: ‘Ja ne mogu da imam normalnog dečka, samo narkomana’. Sama se skidala s heroina. Nije htela više da se bode. Počela je da halucinira“, prisetio se.

„Par puta je bila u bolnici. I s tim prvim dečkom, i s mužem. Oni odustanu posle sedam dana i onda i ona s njima“, rekao je, pa se prisetio bolnog trenutka kada je saznao za ćerkinu smrt.

„Bili smo kod kuće, telefon je zazvonio i novinarka me je pitala je li istina, nisam znao. Kažu, čitam u novinama da su našli Maju mrtvu. Kada u porodici imate ovisnika, onda očekujete da čujete ono najgore o njemu. Maja je bila jako inteligentna, znala je šta i kako da priča sa mnom. Nikad ne bih rekao da je to narkoman. Možeš vezati nekoga, skine se fizički, prođe… Dan pre nego što se to dogodilo, bili smo u Sarajevu, dogovarali odlazak na more.“

Progovorio je i o svojim unucima, koji su ostali bez majke.

„Ti moji unuci imaju oca, hoće da ih vrati sebi, ali ne može skroz da se skine. Ima to naselje za decu gde su oni sada. Socijalna služba je Maji oduzela decu davno, kad su imali četiri-pet godina. Kad dođem u Sarajevo i vidim tamo, ono je katastrofa. Slao sam Maji pre novac za njih, a onda vidim oni grizu neki keks stari tamo od 10 dana. Ne mogu da ih uzmem, nisam ih video otkako je pandemija. Čujem se s njima, oni imaju telefone. Čujem se s njihovom odgajateljkom. Znaju šta im se dogodilo sa majkom. Tamo imaju lepe uslove za odrastanje, nadam se da neće krenuti putem ovisnosti“, zaključio je Milić Vukašinović u ispovesti za emisiju „Premijera - Vikend specijal“.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati