Poznati

Direktno.rs

06. 12. 2021. 13:08 9

Snežana Divac pojasnila Mrkinu ulogu kad su usvajali dete

Proslavljeni košarkaš Vlade divac se na komemoraciji Milutinu Mrkonjiću prošle nedelje emotivnim rečima oprostio od nekadašnjeg ministra i političara, otkrivši nepoznate detalje o usvajanju ćerke Petre. Snežana Divac je kasnije na Tviteru bliže objasnila njegove reči.

"Na vrhuncu svoje moći koristio je priliku da pomaže ljudima. Zahvaljujući njemu uspeli smo da usvojimo ćerku. Mrka je uspeo da nas spoji sa našom ćerkom i nikada mu to nećemo zaboraviti", rekao je proslavljeni košarkaš.

Posle njegovog govora, korisnici Tvitera zapitali su se kakve veze Mrkonjić ima sa usvajanjem dece, i šta treba da rade oni koji ne poznaju nikakvog Mrku?

"Da izvinete, kakve veze je imao Mrkonjić sa usvajanjem dece, to jest zašto je bilo potrebno poznavati Mrku, pa usvojiti dete, i šta rade oni koji ne poznaju nekog Mrku", napisala je jedna korisnica Tvitera.

Snežana Divac je odgovorila:

"Nije. Sve smo testove prošli. Sve! Ali nam nisu dali iz političkih razloga, jer je moj muž stao na stranu studenata i godinama imao posledice zbog toga. I hvala Bogu što zahvalnost nikada nismo očekivali. To u vama nije dobro za vas", napisala je ona.

"A imao je veze jer se usprotivio političkoj moći tadašnjoj, iako to nije bilo lako i bez posledica. Uradio je ono što ne znam nikoga da je smeo iz billo koje politčke opcije. Ono za šta svi u Srbiji pričaju da se bore", dodala je ona.

Vlade Divac i Snežana Divac usvojili su devojčicu Petru 1999. godine, kada je imala šest meseci.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati