Poznati

Direktno.rs

03. 12. 2021. 21:49 1

Pakao Sandre Bulok, mislila da joj je sin umro

Glumica Sandra Bulok (57) je otvoreno pričala o mentalnim problemima s kojim se bori nakon niza traumatičnih životnih iskustava.

Ona je istakla da se danas oseća bolje zahvaljujući terapiji desenzibilizacije i reelaboravije uz pomoć pokreta očiju, ali je bila u izuzetno lošem stanju, prenosi "insider.com".

- Gledala sam svoje telo i mislila "Slomiće se". Nisam dobro reagovala na ono što mi se dešavalo - ispričala je Sandra.

Kako je otkrila, ona je doživela niz vrlo stresnih situacija, a prva od njih je bio napad koji je Sandrin sin doživeo zbog visoke temperature i zbog kog je ona mislila da ga gubi.

- Mislila sam da je umro. Mislila sam da je gotovo - rekla je glumica, a još uvek se nije oporavila ni od situacije u kojoj je ujeo otvrovni pauk.

Dva dana posle toga, ona je podigla kosu u punđu i otišla na dodelu Oskara, ali se ispostavilo da su se prezategnute vlasi i posledice ujeda odrazile na njenu kosu, koja je počela da opada u pramenovima ostavljajuću pečate.

Baš kad je stresa bilo previše, dogodila se i najstrašnija stvar u njihovim životima. U pitanju je upad Džošue Džejmsa Korbeta, progonitelja koji je bio opsednut Sandrom, u njenu porodičnu kuću 2014. godine. Kako je istakla, zahvalna je što njen sin u tom trenutku nije bio kod kuće.

- To je bila jedina noć kada Luis nije bio sa mnom. Njegova dadilja je rekla: "Hajde da ga odvedem u moj stan", a on se nalazi prekoputa. Prostorija koja je sada moj garderober tada je bila njegova soba, a da se sve nije desilo tako kako jeste - to bi zauvek promenilo naše živote - ispričala je Sandra.

Glumica je pozvala policiju i Korbet je ubrzo uhapšen, ali ona više nije bila ista osoba.

- Bilo je užasno čudno, izašla bih iz automobila, pogledala levo i počela da jecam - ispričala je ona i istakla da je morala da se sabere zbog svog sina. Rekla sam sebi - ja sam samohrana majka, a ovo dete nema od mene šta da upije osim traume, i straha, i sramote u najvažnijem trenutku svog života i pomislila sam kako ne smem da stavim takav teret na svoje prelepo dete.

Glumica je nakon toga krenula na terapiju, zbog koje je vrlo zahvalna, a ističe da kao dete nije učena da traži pomoć.

- Naučila sam da tražim da mi se pomogne. Nisam dobra u tome. Nisam tako vaspitana. Ali morala sam da tražim pomoć. I dalje nisam sjajna u tome, ali popravljam se - iskrena je Sandra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati