Poznati

Direktno.rs

01. 12. 2021. 14:36 0

"Neću zaboraviti tvoje reči": Sećanje Vin Dizela na Pol Vokera

Poznati glumac Pol Voker, zvezda franšize "Fast & Furious", preminuo je 30. novembra 2013. godine posle teške saobraćajne nesreće. Njemu u čast, emotivnu objavu na Instagramu objavio je Vin Dizel.

Naime, holivudski superstar je objavio fotografiju na kojoj su njihove ćerke odnosno jedna je u venčanici, a druga je deveruša.- Toliko toga imam da ti kažem... Sećam se dana kada smo ti i ja snimali tu scenu u F4 (Fast & Furious 4) gde smo jeli kinesku hranu i imali smo scenu bratske borbe koja se završila tako što si rekao 'Leti je samo želela da se vratiš kući Dom ...' Kad smo završili sa snimanjem tog dana, ušao si u moju prikolicu i pitao me šta mi je na umu? Uvek si znao kada mi je nešto na umu. Haha. Rekao sam da ću dobiti bebu i da ne znam šta da očekujem u bolnici u koju sam išao posle posla.

Nikada neću zaboraviti šta si mi rekao... da će mi mnogo jakih momaka reći da sačekam ispred sobe za porođaj, ali to je pogrešno. Uđi tamo, u stvari preseci pupčanu vrpcu i to će biti najbolji dan u vašem životu. Ti si, naravno, govorio iz iskustva, jer već si imao svog anđela. Danas je prošlo osam godina... i ne prođe dan da se ne osvrnem na bratstvo koje smo blagoslovili da imamo... ali ti to znaš. Tragedije u životu uvek prate životni blagoslovi ako samo ostanete otvoreni i imate veru. Pogledaj ovu fotografiju Pablo, nasmejaćete. Isti anđeo za kojeg si mi pomogao da se na najlepši način pripremim svojim bratskim savetom je isti onaj anđeo za kojeg je dragocena Medou tražila da joj bude deveruša.

Kako sam to mogao znati još na setu Fast-a iz 2008.... ali možda ti jesi nekako. Nedostaješ mi. Moja deca uvek govore da si sa mnom, uvek... i znam u svom srcu da su u pravu. Nedostaješ mi, Pablo... - napisao je Vin Dizel na Instagramu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati