Poznati

Direktno.rs

24. 11. 2021. 15:18 0

Komemoracija Marini: "Nje bi bez mene bilo, a mene bez nje ne"

Komemoracija tekstopiscu Marini Tucaković, koja je preminula 19. septembra ove godine, održana je u Skupštini grada Beograda, u Starom dvoru.

"Treba da budemo jaki, da izdržimo do kraja sve ovo što nas je snašlo. Kad bude malo bolje vreme došlo, onda da napravimo žurku (Marinina želja), da svi pevamo Marinine pesme i da se lepo provedemo. Njena duša će trajati, kao i umetnost. I tome nikada neće biti kraj", rekao je Marinin sin Milan Radulović Laća i podsetio da će osnovati fondaciju Marine Tucaković.

Komemoraciji je, pored supruga Aleksandra Radulovića Fute i sina, prisustvovao veliki broj pevača izmedju ostalih Jelena Karleuša, Dragana Mirković, Nataša Bekvalac, Mira Škorić, Saša Vidić, Željko Samardžić, voditeljka Dragana Katić i drugi. Svetlana Ceca Ražnatović nije došla da bi, kako su preneli mediji, izbegla neprijatnosti sa Marininim sinom.

Pevačica Ana Bekuta je održala govor pun emocija i poštovanja.

"Naša najintimnija osećanja pretvarala je u reči koje smo mi jako dobro znali, ali ih bez nje nikada ne bismo napisali i izgovorili. Ona je od jednostavnih reči stvarala neverovatne stihove. Marinu Tucaković nisu izguili samo sin i suprug, nisu samo pevači izgubili deo budućnosti...", rekla je Bekuta.

"Marine bez mene bi bilo, ali mene bez nje ne bi", dodala je ona.

Poznata hitmejkerka sahranjena je 29. septembra, deset dana posle smrti, jer je njen suprug Aleksandar Futa Radulović bio pozitivan na koronavirus.

Kako je u tom periodu epidemiološka situacija u Srbiji bila loša, Marinina porodica je odllučila da se komemoracija pomeri za prikladniji period.

Marina je napisala brojne hitove najvećim zvezdama sa muzičke scene bivše Jugoslavije.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati