Poznati

Direktno.rs

24. 11. 2021. 10:59 0

Maradonina ćerka: Bio si pravi, oni su ludi ku*vini sinovi

Đanina Maradona uoči godišnjice smrti slavnog argentinskog fudbalera oglasila se na društvenim mrežama.

Dijegova naslednica napisala je ocu emotivno pismo i objavila ga na Instagramu.

"Obuzima me očaj, ranjivost, osećam se slomljeno, vezana sam, sila koja se zove 'moram' ne da mi da dišem. Tražim pravdu za tvoj iznenadni odlazak. Sve je to previše. Ne mogu više, na hiljade frontova, mnogo neprijatelja puca iz projektila, stoje tu i nastavljaju da produbljuju bol.

Gledam Benja, boli duplo više. Život bez tebe svakog dana košta sve više, od kada si otišao o tebi pričaju kao o životinji. Moram da živim u miru, da budem srećna i usrećim 'kralja'. Znam. Izvini zbog sutuacije koju si morao da gledaš.

Mislim na tebe, osećam te, sanjam te, vidim i pronalazim sebe. Nastavljam da učim, nisam primer, radim šta mogu i svaki dan radim manje, ili više. Ne znam ni to. Vreme mi daje razloge, ali je sve beskorisno od kada nisi tu. Više bih volela da ga nemam. Teši me to što znam da sam ti uvek sve govorila. I više od toga.

Grlim tvoju i svoju bes. Bez razumevanja, samo prihvatam da si uradio sve što si mogao, sa onim što su ti uradili. U licemernom svetu, bio si pravi, drugačiji, onaj koji živi ne tražeći objašnjenja, onaj koji radi ono što oseća, koji uradi ono što kaže, a oni - oni su ludi ku*vini sinovi.

Neću odustati, 10 na leđima nikada ne nosim, ali tvoje prezime i nasleđe će ostati uprkos svemu i to će nastaviti da živi u meni. Što više žele da me vide kako padam, to ću više da stojim, ukratko: i pad je let na trenutak. Volim te i nedostajaćeš mi dok se ponovo ne sretnemo. Hvala ti što nastavljaš da nas podržavaš odozgo", piše u potresnom pismu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati