Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

23. 11. 2021. 11:31 0

Poslednje zbogom Marini Tucaković u Starom dvoru

Komemoracija Marini Tucaković zakazana je za 24. novembar u Skupštini grada, a glavni organizator je njen sin Milan Radulović Laća.

- Memorijalni skup u čast Marine Tucaković počinje u 14 sati u prostorijama Starog dvora Skupštine grada Beograda u Ulici Dragoslava Jovanovića 2 (ulaz iz parka).  Moderator skupa biće Dragana Katić, voditeljka i prijatelj porodice, a govornici Jelena Trivan, direktorka "Službenog glasnika", Ana Bekuta, pevačica, i Milan Laća Radulović, član porodice.  Skup je otvoren za sve medije uz obaveznu novinarsku legitimaciju, te posebne akreditacije nisu potrebne. Molimo sve da ponesu zaštitne makse i da se pridržavaju fizičke distance, u skladu sa merama - obavestila je javnost porodica Tucaković-Radulović.

Podsetimo, ranije se Milan obratio javnosti povodom memorijalnog skupa i otkrio da je poslao pozivnice:

- Upravo šaljemo pozivnice svim prijateljima, saradnicima i poštovaocima naše Marine. Bez pozivnice nije moguće prisustvovati skupu i molimo sve za malo strpljenja, kako slučajno ne bi nekoga izostavili.

- Ovo se, naravno, ne odnosi na medije, međutim, pored novinarskih akreditacija biće obavezan i digitalni sertifikat, s obzirom na epidemiološku situaciju i veliki broj ljudi na skupu. Ovaj dokument obavezan je za sve prisutne.

Marina Tucaković je bila jedan od najpoznatijih tekstopisaca u Jugoslaviji i Srbiji. Umrla je 19. septembra, a sahranjena deset dana kasnije u porodičnoj grobnici na beogradskom Novom groblju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati