Poznati

[ Izvor: RTS ]

21. 11. 2021. 10:06 5

Mira Karanović: Htela sam da budem kao Mira Banjac

Deo velike glumačke ekipe crnohumorne serije "Advokado" koju gledamo na Prvom programu RTS-a radnim danima od 20 casova, je i jedna od naših najvećih dramskih umetnica, Mirjana Karanović.

O radu na ovoj seriji Mirjana priča:

"Snimali smo u Banjaluci, dva meseca sam provela tamo i bilo mi je fenomenalno iz više razloga. Prvo, igrala sam sa mojom omiljenom glumicom Jasnom Đuričić. Zatim, tu je bila Mira Banjac - od rane mladosti uvek sam htela da budem kao Mira Banjac i sada sam igrala sa njom! Nikolu Pejakovica sam znala sa fakulteta, čitala sam o njemu, ali nisam nikada radila sa njim, uvek se trudio da nama bude dobro u tim scenama koje radimo sa njim".

U seriji "Advokado", prvi put je sarađivala i sa Ljubomirom Bandovicem:

"On je čovek koga morate da volite. Meni i Branki Katić je stalno donosio neke pite na snimanju. Iako je znao da mi pazimo na liniju i da smo odlučile da ne smemo da jedemo pite uopšte, namerno nam ih je donosio i mi smo sve te pite pojele!", priča Mirjana uz smeh.

Serija je delo autorskog tima Pejaković/Hajduković, a o tome kako je došlo do saradnje sa njima, Mirjana priča:

"Za mene je humor nesto najteže što može glumac da radi. Uvek sam volela engleske serije poput "Mućki" i prvi put kada mi je Nikola Pejaković poslao tekst, videla sam da tu ima neke sličnosti – nekog otkačenog humora, nečega što, čini mi se, nije samo neki suvi realizam. Dok smo snimali, osećala sam da radim nešto baš posebno", završava glumica koja u seriji "Advokado" tumači Lahorku, majku Brane Pundravca (Bandović).

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati