Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

15. 11. 2021. 15:37 7

Odloženo venčanje Kilibarde i Vučelića: Burme u fioci

I dok svi nagađaju o venčanju voditeljke Marije Kilbarde i njenog izabranika Branislava Vučelića, sina glumice Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića, ona se sada oglasila i istakla da burme još uvek stoje u fioci, a otkrila je i razlog za to.

Iako Marija Kilibarda i njen izabranik već duže vreme žive pod istim krovom, voditeljka je istakla kako joj ne pada na pamet da se venčava za vreme pandemije koronavirusa, ali da je brak prirodan i logičan epilog odnosa jednog para kojeg povezuju bliskost i osećanja, piše "Glorija".

Inače, u domu njenog partnera Kilibardu, svi vole, pa je tako njena još uvek nezvanična svekrva imala samo reči hvale za buduću snajku.

"Ona je tako prirodna, divna, ja bih se začudila da se nekome ovakva osoba ne sviđa. Ona je jedna čarobnica. Ona sve nas začara dobrom energijom. Onakva kakva je na televiziji, takva je i privatno“, rekla je glumica Ljuljana Dragutinović jednom prilikom.

Branislav se nikada nije eksponirao u javnosti, pa se tako na Marijinom profilu jedva može naći njihova zajednička fotografija. Međutim, ona je nedavno istakla da joj je upravo on najveća podrška.

"Pobedila sam psihičke probleme. Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada. Sve me je bolelo, jer nisam bila ono što su drugi očekivali od mene – domaćica i majka. Bez njega ne bih tako lagano prošla kroz težak period za nama", ispričala je ranije Marija.

"Za godinu dana, provela sam s njim više vremena i doživela razmena više nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Samim tim, sve je brže isplivalo na površinu, i lepo i ružno. I znala sam da će, ako pregrmimo prvih par meseci karantina, to biti jedna lepa stabilna veza", rekla je Kilibarda nedavno.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati