Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

13. 11. 2021. 21:57 2

Ćerka Baneta Vidakovića uspešna van Srbije

Glumac Bane Vidaković ima iza sebe brak sa novinarkom Minom Vidaković, sa kojom je proveo 20 godina i dobio dvoje dece - ćerku Majdu i sina Mateju. Posle velike ljubavi koja je dugo trajala, prema nekadašnjim pisanjima domaće štampe, tadašnja glumčeva supruga odličila je da promeni život iz korena i našla je posao u inostranstvu. Bane je odlučio da ostane ovde.

Sudeći po tome da je, kako je pričao, Bane doživeo razvod vrlo traumatično, oslonac i snaga bila su mu upravo deca. Iako se ne eksponira javno, ćerka Baneta Vidakovića prava je lepotica. Naime, ona se bavi umetničkom fotografijom, ima svoj studio u kojem njena kreativnost dobija posebni izraz, a živi trenutno u Holadniji, u Amsterdamu.

Mnogi kada pogledaju Majdinu fotografiju, odmah mogu da pretpostave ko joj je otac, sudeći po tome da izuzetno liče, a očigledno je i da je talenat za umetnost nasledila upravo od njega.

Jednom prilikom glumac je otkrio čime se bavi i njegov sin Mateja, ali i kakav odonos ima sa ćerkom, te da li se viđaju, sudeći po tome da su geografski razdvojeni.

- Naravno da se kao i svaki roditelj susrećem sa problemom kako zaštititi decu od svih opasnosti koje vrebaju. To što sam ja svoju mladost proživeo divlje pomoglo je da sa njima imam vrlo otvoren i iskren odnos. Mislim da su dovoljno inteligentni i pametni i da su pregurali te krizne godine premda žive u jednoj veoma opasnoj zemlji, u Holandiji. Moj sin u Utrehtu studira scenario i muzičku produkciju. Znači, ne žive u naivnoj zemlji kada je o tim stvarima reč, ali nisu uskih vidika, što je dobro. Ovde je bilo najopasnije odrastati 90-ih zato što deca nisu videla svet. Mnogi njihovi vršnjaci nikada nisu izašli ni iz Beograda, a kamoli iz Srbije. I ja sam veoma ponosan jer sam svojoj deci ispričao svoj život, i oni tačno znaju šta su glasine, a šta je istina o Banetu Vidakoviću. Oni znaju istinu o svom tati - rekao je Bane Vidaković svojevremeno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati