Poznati

Direktno.rs

12. 11. 2021. 12:02 1

Nikola Simić pamtio reči oca: "Bolje da si se u*rao, nego što si se oženio"

Nikola Simić (1934-2014) je oduševljavao decenijama generacije svojim glumačkim bravurama. Glumac, koji nas je napustio 9. novembra 2014. godine, svojevremeno je želeo da se bavi pekarskim poslom, što je i navodio u brojnim intervjuima.

Nikola Simić je svojevremeno u intervjuu za RTS naveo da glumci nikada ne treba da odrastu.

- Mislim da sam ja. u suštini, ostao jedno veliko dete. Ne znam koliko je to dobro, ali mislim da je to jedna pokretačka snaga u meni. Mislim da glumci nikada ne treba da odrastu - rekao je Nikola Simić u emisiji "TV lica".

Nikola je u tom intervjuu priznao da je bilo sumnji da se bavi glumačkim poslom i hteo je da bude pekar.

- Otac nam je bio pekar. Svoje detinjstvo sam naravno proveo u pekari, iako je ta pekara u Ulici Vojvode Savatija porušena, ja tačno znam gde je šta stajalo. Mogu da nacrtam - rekao je Nikola Simić.

Glumac je bio takav da nešto što mu se ne dopada, to "saseče". Naime, Nikola je celu svoju karijeru proveo u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, a tri godine pred penziju je dao otkaz i prešao u "slobodnjake".

- Kažu psiholozi da u životu svakog čoveka dođe trenutak kada oseti potrebu da promeni način svog života. Ja sam to vrlo često osećao, s obzirom da sam se četiri puta ženio i četiri puta razvodio.... Moj brat je uvek govorio da glumac ne treba da se ženi. I sada sa ovog stanovišta bio je potpuno u pravu. Međutim, ja nikada njega nisam hteo da slušam. Uvek sam slušao sebe. I mislim to je dobro, jer ja nikom nisam mogao da zamerim ništa, a sebi samom sam mogao, da kažem sebi u ogledalu: "Stvarno si takav i takav...." A ovo moram da kažem u kameru. Moj otac, kad god bih se ja oženio, on me gleda i kaže: "Moj sine, ti bolje da si se u*rao, nego što si se oženio." I mislim da su roditelji uvek u pravu, jer ono što roditelj može da oseti, to ne može niko - rekao je glumac.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati