Poznati

Direktno.rs

06. 11. 2021. 21:24 1

Svi skandali lepe glumice: Droga, krađe, hapšenja

Američka glumica Lindzi Lohan (35) stekla je preko noći popularnost kao simpatična crvenokosa devojčica s pegicama 1998. godine u filmu "Zamka za roditelje" . A kako to obično biva u Holivudu, uz basnoslovnu zaradu stigla je i slava s kojom Lindzi nije znala da se nosi.

Šest godina kasnije pojavila se u filmu "Mean Girls", a potom se okušala i u muzičkim vodama kada je pokušala da postane pevačica, što se neslavno završilo.

Većina njenih poslovnih poduhvata je propala - od njene modne marke do lanca restorana u Grčkoj, a veliku pažnju privlačila je svojim skandaloznim ponašanjem.

Zavisnost od kokaina i heroina

Kontroverzna glumica Lindzi Lohan poznata je po burnom životu, a zluradi komentatori često umeju da tvrde da je njen poročan život ostavio jer izgleda starije nego što to glumica zaista jeste.

Lindzi je tokom prethodnih godina često viđana u neprikladnim izdanjima. Zavisnost od kokaina i heroina, lude žurke sa Paris Hilton, loš odnos sa majkom i nasilne ljubavne veze obeležile su pad njene karijere.

Lindzi iza sebe ima niz skandala, a mnoge vožnja u pijanom stanju najmanje čudi na njenoj listi skandala.

Optužbe za krađu

Tu su i brojne optužbe za krađu. Naime, pre nekoliko godina prijateljica ju je tužila,jer joj je Lindzi u klubu ukrala krznenu jaknu vrednu 12.000 dolara. Par godina kasnije, Lindzi je od jednog prijatelja ukrala Roleks sat vredan 35.000 dolara.

Ni tu se nije zaustavila, te je u zlatari pokušala da ukrade ogrlicu vrednu više od 2.000 dolara, potom se braneći rečenicom da je samo "htela da je pozajmi".

Prelazak u islam

Tu je i njena slavna lista gde je pobrojala sve holivudske muškarce sa kojima je imala odnose, a tu se našlo njih 36.

Nakon svega, glumica je 2019. iznenada prešla u islam, što je objavila tako što je napisala na Instagramu "Alaikum salam", što u prevodu znači mir sa vama i obrisala je zatim sve fotografije na svom Instagram profilu.

Te godine, uplovila je u ljubavnu vezu sa prestolonaslednikom Saudijske Arabije Muhamedom bin Salmanom, koga je upoznala na trkama Formule 1.

Malo su se dopisivali, a onda je prestolonaslednik rešio da ubrza stvari i, budući da Lindzi ima finansijske probleme, dao joj je na raspolaganje četiri milijarde dolara sa njegove privatne kartice kako bi mogla da ga prati na putovanjima širom sveta.

Inače, Muhamed bin Salman ima četiri žene i jedna od njih mu je rodila četvoro dece.

Neuspele operacije

Lindzi Lohan je do sada imala nekoliko hirurških zahvata na licu - doradila je usne, u obraze stavila filere i botoksom ispeglala kompletno lice, zbog čega je u jednom trenutku izgledala kao "zamrznuta".

Danas ova 35-godišnjakinja radi na svom podkastu, vodi mirniji život i nada se kako su lečenja od alkohola i droge iza nje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati