Poznati

Direktno.rs

02. 11. 2021. 16:19 0

Andrija sa devojkom u Mađarskoj: Stomačić se nazire (FOTO)

Glumac Andrija Milošević i njegova devojka, glumica Aleksandra Tomić, čekaju prvo dete, a prve fotografije trudne Aleksandre raznežile su sve.

Naime, Aleksandra i Andrija otputovali su u Budimpeštu, a pokazali su gde uživaju na, kako se čini, romantičnom i veoma zabavnom odmoru.

Aleksandra je objavila sliku na kojoj pozira u kariranom kaputu, dok se trudnički stomak ispod njega nazire. Glumica je pokazala kadrove iz Budimpešte, a od prizora i lepote jeseni zastaje dah.

S druge strane, Andrija ne bi bio Andrija da se nije našalio. On je pozirao u neobičnom izdanju, kako je poručio, "poželeo je da bude lep kao i svi drugi", pa podelio rezultat.

Podsetimo, Andrija je ranije istakao da je presrećan što će on i Aleksandra dobiti dete.

– Mnogo sam radostan zbog srećnih vesti. Mi to ne krijemo. Doći će vreme kada ćemo o tome javno pričati. Euforija je velika. Hvala svim ljudima na čestitkama, dobili smo ih na gomile. Biće prilike o svemu razgovarati u javnosti – rekao je glumac.

– Apsolutno sam spreman da postanem otac i ne plašim se toga. Želim to i biće. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda prosto dođete do jednog momenta kada pomislite to. U stvari, istinski morate živeti život bez kalkulacija. To je poenta priče. Ne možete kalkulisati ništa, a posebno ne decu. Sve mora da ide iz ljubavi – rekao je jednom prilikom Milošević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati