Poznati

Direktno.rs

18. 10. 2021. 12:43 0

Venčanje glumaca: "Hej, Oljka od danas smo jači"

Glumac Miodrag Dragičević i glumica Olivera Olja Bacić su se venčali proteklog vikenda.

Par je izgovorio sudbonosno "da" i zavetovao na večnu ljubav. Mlada koja je u osmom mesecu trudnoće je blistala u prelepoj venčanici.

Olja i Miodrag zavetovali su se na večnu ljubav, a svadbeno veselje priredili su u poznatom beogradskom restoranu u Skadarskoj ulici, a njegova poznata sestra, glumica Tamara Dragičević bila je jedna od najveselijih.

Nakon venčanja, Miodrag se obratio Olji i posvetio joj poruku.

- Hej Oljka, ovo pišem nama: Da budemo snažni , da sve što nije lepo na šta naiđemo kroz život preskočimo (prvo ti na moje krke) pa ja svoj odraz koji je ostao od basketa, da sve negativno što pokuša da se zakači na naše pozitivno samo sklizne i ostane za nama, i da se tome smejemo, da čuvamo jedno drugo kao što smo i do sad, budemo podrška jedno drugom, budemo saputnici koji putuju kroz život sa samopouzdanjem, srećni, zadovoljni, nasmejani, vedrog duha, misli, da se volimo i guramo jedno drugo napred kad god je to potrebno. Ništa nije jače od nas samih - napisao je glumac i dodao.

- Hej Oljka. Od danas smo još jači tim. Tim koji pobeđuje, a i ako dođe nekad do poteškoća, zajedničkim dogovorom tražimo tajmaut i napravimo strategiju koja je dobitna kombinacija. Volim te beskrajno. I kao što kaže Gile: "Idemo dalje" - dodao je Miodrag koji je raznežio mnoge pratioce na Instagramu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati