Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

09. 10. 2021. 18:57 1

Srđan Timarov ispunio sinu neuobičajenu želju

Glumac Srđana Timarova veoma je požrtvovan roditelj, a tome u prilog govori i činjenica da je svog naslednika iznenadio skupim rođendanskim poklonom te mu ujedno ispunio neuobičajenu želju.

Srđanov naslednik veliki je zaljubljenik u Formulu 1, a njegov san da jednog dana postane šampion, počeo je da se ostvaruje.

Kao svi roditelji, Nataša i Srđan spremni su da učine sve kako bi Lazaru dali priliku da ostvari svoje snove. Zato se oni koji ih dobro poznaju nisu začudili kada su na Srđanovom Instagramu pročitali dirljivu poruku.

"Sine, danas smo napravili prvi korak na tvom putu ka Formuli 1. Živi svoj san. Srećan da si. Najbolji od najboljih. Sve je moguće. Ja sam tu", napisao je Timarov.Koliko smo mogli da proverimo na Internetu, ovo je skup sport, pa je tako cena ovog modela kart vozila između 7.000 - 8.000 dolara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati