Poznati

Direktno.rs

08. 10. 2021. 13:06 0

Adel se plašila da ne završi kao Ejmi: Postala seks bomba

Britanska megazvezda Adel upisala se u istoriju kao jedina žena koja u istom mesecu deli dve naslovnice Vog magazina - britansku i američku. U ekskluzivnom intervjuu za ovaj časopis, prvom koji je dala tokom poslednjih pet godina, pevačica je progovorila o razvodu od supruga Sajmona Koneckog, ali je pričala i o svojoj zavisnosti od alkohola, te o svom novom partneru Riču Polu. Kaže da se plašila da ne završi kao njena pokojna koleginica Ejmi Vajnhaus.

Kaže da je odlučila da ostavi svog supruga jer se nije osećala dobro u tom odnosu.

"Ostavila sam ga. Iskreno, bila bih jadna da nisam sebe stavila na prvo mesto. Imala sam 30 godina i osećala sam se kao da mi se ceo svet raspada, bez ikakvog upozorenja. Jednostavno mi više nije odgovaralo da ostanem u tom odnosu. Nisam želela da završim kao mnogi drugi ljudi koje poznajem. Ali nije se dogodilo ništa loše", rekla je tridesettrogodišnja zvezda.

"Bilo mi je neprijatno posle razvoda, stvarno neprijatno. Ali stvar je u tome da ništa ne može da funkcioniše na silu, pa tako ni brak. Mi žene smo odgajane tako da se i dalje trudimo, čak i kad ne ide, svi smo to gledali u filmovima kad smo bili mali… Razvod mi je slomio srce, ali izdržala sam", iskrena je pevačica.

Iako im brak nije uspeo, Adel kaže kako ni za čim ne žali i kako je odabrala savršenu osobu s kojom će imati dete.

"Rođenje sina me smirilo i spustilo na zemlju… Zahvalna sam i Angelu i Sajmonu što su me spasili, zaista verujem kako postoji razlog zašto mi je bivši partner ušao u život", rekla je muzičarka u intervjuu za Vog, nakon što je priznala kako se svojevreme kako se svojevremeno brinula da će izgubiti kontrolu nad životom poput pokojne kolegice Ejmi Vajnhaus koju je istinski obožavala.

"Postala sam poznata baš kad je Ejmi preminula. Gledali smo je kako umire pred našim očima… A i ja sama uvek sam bila fascinirana alkoholom, imala sam blisku vezu s njim. To je ono što je mojeg tatu držalo podalje od mene i baš zato sam uvek želela znati šta je u tome tako sjajno…", rekla je ona.

Adele odnedavno ljubi Riča Pola, za kojega kaže da je "super, tako jebeno smešan i pametan".

"Išla sam na dejtove i pre Riča, ali dotični muškarci su to mrzeli. Bilo im je previše stresno, nisu se osećali ugodno kad bi ih neko video sa mnom… Ali mog novog dečka to uopšte ne ljuti. Dovoljno je dosledan i obazriv pa me uopšte nije briga ko zna za nas", rekla je Adel, koja je partnera već upoznala i s osmogodišnjim sinom Angelom, kojeg ima iz propalog braka.

Adel se u mešuvremenu pretvorila u seks bombu što se vidi na najnovijim slikama za prestižni magazin.

Najavila je i da će objaviti novi singl 15. oktobra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati