Poznati

Direktno.rs

05. 10. 2021. 17:43 0

Pevač preti da će razotkriti lanac poznatih pedofila

Taman kada biste pomislili da slučaj Ar Kelija ne može biti bizarniji, izvor blizak pevaču tvrdi da on planira da sarađuje sa tužilaštvom i da otkrije imena pedofila iz muzičke industrije kako bi smanjio svoju zatvorsku kaznu. Keli navodno tvrdi da će otkriti imena drugih javnih ličnosti koji učestvuju u nelegalnim seksualnim radnjama sa maloletnicama. Među imenima koja pominje nalazi se i jedan „planetarno popularni pevač“, ali i „poznati reper“.

Keli je do sada sarađivao sa najvećim imenima muzičke industrije. Izvor blizak pevaču navodi da će zbog smanjenja zatvorske kazne i eventualne nagodbe sa tužilaštvom otkriti sve što bude potrebno.

Podsetimo, američka R&B zvezda Ar Keli proglašen je krivim 27. septembra ove godine pred sudom u Njujorku za seriju seksualnih prestupa, među kojima je višegodišnje vođenje „sistema“ seksualnog iskorišćavanja mladih žena, među kojima i maloletnica.

Pedesetčetvorogodišnji pevač, najpoznatiji po hitu „I Believe I Can Fly“, takođe je proglašen krivim za „seksualnu trgovinu“. Keliju se sudilo za iznudu, seksualno iskorišćavanje maloletnica, otmicu, korupciju i prisilni rad, u razdoblju od 1994. do 2018. godine.

Suđenje je trajalo pet i po nedelja.

Tužioci su rekli da je Keli iskoristio svoju slavu i harizmu kako bi pronalazio žrtve, a među njima bi neke izabrao i iz svoje publike na koncertima, uz pomoć svoje pratnje.

Svedoci kažu da su se žrtve često nadale da će im Keli pomoći u karijeri, a našle su se u situaciji da je od njih tražio bezrezervnu poslušnost i u suprotnom ih kažnjavao.

Pevač, čije je pravo ime Robert Silvester Keli, jedan je od najistaknutijih muškaraca kojima se sudilo za seksualne prestupe u okviru pokreta #MeToo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati