Poznati

Direktno.rs

04. 10. 2021. 09:14 2

"Ubio se u 10. godini": Važan apel Jelene Đoković

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera na svetu, Novaka Đokovića, na društvenim mrežema podelila je važnu poruku i pokrenula temu koja je izazvala brojne reakcije.

Ona je na Instagramu objavila fotografiju kojom je, kako je i napisala, privukla pažnju, a zatim preporučila doktumentarni film o roditeljima i deci, sa akcentom na dečiju bezbednost na mrežama.

– Društvene mreže i smart telefoni i tableti su jako opasni za našu decu. Ne samo za razvoj njihovog mozga već i njihovu bezbednost – poručila je Jelena, pa apelovala sve da pogledaju dokumentarni film sa tom temom.

– Kada budete pogledali ovaj film, imaćete priliku da vidite i roditelje i decu kako se osvrću na različite probleme i potpuno otvoreno pričaju o svojoj svakodnevnici. Deca provedu minimum 7 sati na telefonima i prebacuju s jedne na drugu aplikaciju – napisala je Đokovićeva supruga.

– Dosada = telefon. Društvene mreže = napadanje, osude, kritike, pozivi na samoubistva ili s**s. Jedna od ovih porodica u filmu je izgubila svog člana – izvršio je samoubistvo nakon maltretiranja svojih vršnjaka sa samo 10 godina – poručila je ona.

– Ovo su teme o kojima mora učestalo da se priča i aktivno traži rešenje. Molim vas pogledajte i hajde zajedno da diskutujemo – zaključila je Jelena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati