Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Body.ba ]

07. 10. 2021. 09:54 1

"Napast" za restorane: Ishrana Viktorije Bekam

Viktorija Bekam jedna je od najpopularnijih žena na svetu, a na društvenim mrežama je prati više od 40 miliona pratilaca. Radi se o supruzi slavnog engleskog fudbalera Dejvida Bekama, međutim treba reći da je popularnost stekla mnogo ranije, dok još nije ni upoznala nekadašnjeg igrača Mančester junajteda, Reala, Milana i Los Anđeles Galaksija.

Viktorija se proslavila kao pevačica popularne grupe "Spice Girsl", a ono po čemu se ističe jeste njen fizički izgled koji se ne menja uprkos godinama. Mnogi će reći da Viktorija i danas izgleda kao pre 25 godina.

Naravno, puno vežbanja zaslužno je za to, ali veliku ulogu u njenom mladalačkom izgledu odigrala je ishrana. Mnogi se pitaju kakva je to ishrana, a ona je sada otkrila kako se hrani.

Supruga Dejvida Bekama je rekla da je njen omiljeni obrok malo soli na tost hlebu napravljenog od celog zrna pšenice, što je, naravno, ostavilo u čudu sve njene fanove i kompletnu svetsku javnost.

Svojevremeno je istakla da je bila prava napast za mnoge restorane jer je imala posebne zahteve kada je priprema hrane u pitanju.

- To je taj ugljeni hidrat zbog kog se osećate udobno, a ja volim so - kazala je Viktorija, koja takođe obožava da se namirnice kuvaju na jednostavan način bez ulja, masti ili soseva.

Što se tiče vežbanja, otkrila je da svaki dan vežba i da joj je to kao "pranje zuba", odnosno da to smatra potpuno normalnom rutinom.

- Najpre trčim na pokretnoj traci, a nakon toga sledi vežba prema programu koji sam dobila od mog trenera.

Između ostalog je, kaže, ljubitelj trčanja, pa skoro svaki dan pretrči između osam i 10 kilometara, a neizostavna je i joga.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati