Poznati

Direktno.rs

01. 10. 2021. 18:09 1

Ćerka najlepše Evropljanke ima 17 godina: Ista mama

Počela je Nedelja mode u Parizu, a već prvog dana na reviji modne kuće Dior pojavila se lepa Deva Kasel, potvrdivši da je definitivno predano radi na karijeri modela i trendseterke.

Deva je reviju pratila iz prvog reda, a na istoj je blistajala u jednostavnoj, ali veoma elegantnoj i otmenoj kombinaciji koja je istakla njeno vitko telo i manekensku figuru.

Lepa 17-godišnjakinja odlučila se za moderne pantalone širokih nogavica i korset inspirisan muškim prslukom, a gola ramena donela su dozu izazovnosti u ovo izdanje.

Inače, ova tinejdžerka je ćerka glumice Monike Beluči, koji mnogi smtaraju jednom od najlepših žena današnjice, i francuskog glumca Vensana Kasela. Podsetimo, par je bio u braku do 2013. godine, a pored Deve imaju i ćerku Leoni (12).

A iako je Deva sada redovna gošća na revijama i modnim zabavama, do pre samo dve godine njeni roditelji su je ljubomorno čuvali od očiju javnosti, pa je njen lik mogao da se vidi na samo nekoliko usputnih paparaco fotografija i to iz daljine.

No, sve se promenilo kada je rešila da krene majčinim stopama i nađe svoje mesto u svetu modelinga. Ona je već snimila nekoliko kampanja za brend D&G, koji godinama sarađuje i sa Monikom, uključujući i reklamu za parfem Shine.

Takođe, lepa 17-godišnjakinja je već dva puta krasila naslovnicu francuskog izdanja magazina "Elle" i jednom španskog izdanja "Harper's Bazaara".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati