Poznati

Direktno.rs

27. 09. 2021. 15:12 3

Sahranjen Neša Nenadović: "Kume biće sve dobro, 'leba mi"

Glumac Nenad Nenadović sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a emotivan govor održao je njegov kum i kolega Slobodan Boda Ninković.

Neutešna porodica ispratila je Nenada Nenadovića u večnu kuću i brojni prijatelji su se okupili da mu odaju poslednju počast. Sahranjen je pored Minje Subote, koji je umro pre deset dana.

Nenadov kum, Boda Ninković je držao govor i emotivno ga ispratio na večni počinak.

- Kume moj… ovo je trenutak bola ali to osećanje nije jače od onih divnih uspomena. Od naše zajedničke sreće i to je sve zato što je jedna i druga emocija sastavni deo života… kao i ovaj trenutak. Ovo nije neočekivano, jedino možemo da se ljutimo sto je došlo brzo. Ko razume život a ti si ga apsolutno shvatio zna da je on vrlo prosta stvar. Treba slušati svoju dušu a ti si to i činio. Briga ovde prestaje a Snežana i Jana i Mina su dobili dovoljno tebe i naučile kako da idu dalje. Kume, biće sve dobro kao što si znao da kažeš – leba mi, kume - rekao je Ninković.

Venac je nosio jedan od njegovih đaka iz škole glume, koji je držao i govor pred polazak povorke. Mihajlo Ristić, Nenadov kum koračao je ispred povorke i nosio krst do večne kuće.

U dvorištu Novog Groblja skupio se veliki broj ljudi, među kojima su Nikola Kojo, Miki Damjanović, Milan Karadžić, Dejan Lutkić, Boda Ninković, Dragan Petrović Pele, Milica Milša, Zoran Cvijanović i drugi.

Pre ispraćaja održana je komemoracija u na sceni "Aleksandar Popović" u Teatru Vuk, koje je sada dom pozorišta "Boško Buha".

Nenad je izgubio bitku u 57. godini života zbog komplikacija koje su nastale usled problema sa virusom koronavirusa. Srpski umetnik Nenad Nenadović rođen je u Beogradu 20. oktobra 1964. godine, a danas će biti sahranjen u pratnji mnogobrojnih prijatelja, kolega i porodice, koja se i dalje ne miri sa istinom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati