Poznati

Direktno.rs

18. 09. 2021. 16:40 0

Rak joj je prekinuo karijeru na vrhuncu, a sada izgleda bolje nego ikad

Američka pevačica Anastasija danas puni 53 godine, a život joj doneo mnogo toga - i muzički slavu, i pad, i veliku pobedu nad bolešću.

Kada se pojavila na muzičkoj sceni krajem devedesetih godina prošlog veka, ova plavokosa pevačica visoka svega 157 cm istakla se moćnim vokalom, provokativnim stajlingom i energičnim pesmama. 

Za kratko vreme bila je jedna od najtraženijih i najuspešnijih pevačica, ali je u slavi stigla da uživa tek nekoliko godina. Njen debi album "Not that Kind" objavljen je 1999. godine i postigao je komercijalni uspeh debitujući na prvom mestu širom sveta, postigavši multiplatinaste prodaje u Australiji, Novom Zelandu i Evropi. Njen prvi singl "I'm Outta Love" je postao globalni hit 1999. godine Drugi studijski album objavila je dve godine kasnije i on na top-listama dostiže prvo mesto u osam zemalja.

Nažalost, ubrzo je morala da se povuče sa muzičke scene, na vrhuncu karijere, kada joj je dijagnostikovan rak dojke. Nakon tri godine borbe, pobedila je opaku bolest, makar na neko vreme. Vratila se na scenu 2004. godine sa trećim studijskim albumom "Anastasia", koji je postao drugi najprodavaniji album godine u Evropi. Početkom 2013. godine je bila primorana da otkaže evropsku turneju - rak se vratio.

Ovog puta borba je kraće trajala i Anastasija je ponovo pobedila kancer. Iz straha da bi mogao ponovo, po treći put da se vrati, plavokosa pevačica se odlučila na hrabar potez - odstranila je obe dojke. Iako se vratila muzici, ređe smo je viđali u javnosti.

Naočare, njen zaštitni znak, u potpunosti je odbacila nakon operacije 2005, i tada se energična muzička diva pretvorila u nežnu plavušu. Danas u 53. godini Anastasija nije ni nalik muzičkoj zvezdi koja je nosila kožne pantalone, kratke topove i u pesmama bodrila žene nakon ljubavnih krahova - danas je nežna i otmena dama, što dokazuju fotografije iz Venecije sa Filmskog festivala, na kome se nedavno pojavila.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati