Poznati

17. 09. 2021. 16:54 0

Novi detalji o pevaču optuženom za silovanja

Pošto je u maju ove godine policija izdala nalog za hapšenje pevača Merilina Mensona u vezi sa optužbama za silovanje, sada se dogodio potpuni preokret.

Kako navodi People, sudija iz Los Anđelesa odbacio je slučaj pošto je zaključio da je žena koja je tužila pevača iznela tvrdnje koje "nisu dovoljne da bi se primenilo pravilo odloženog otkrivanja", kako bi se zaobišla odredba o roku zastarelosti.

Tužba je odbačena zbog zastarelosti.

U svojoj prvoj žalbi, žena je tvrdila da ju je Menson silovao i se*sualno zlostavljao više puta tokom njihove veze 2011. godine, ali da je "potisnula" svoja sećanja do ovog februara, kada je nekoliko žena odlučilo da javno optuži pevača zbog seksualnog i fizičkog zlostavljanja.

Međutim, sudija je u utorak presudio da se u pritužbi žene "ne navodi ni kada je zlostavljanje počelo, niti njegovu prirodu ili obim, kao ni kakva sećanja su potisnuta ili u kojoj meri, koje tužilac ne bi mogao da opozove", kako navodno piše u sudskim dokumentima.

Sud je dao ženi rok od 20 dana da ponovo podnese tužbu i razreši dileme.

Podsetimo, Menson je 1. februara objavio na svom Instagram nalogu da su svi pomenuti intimni odnosi bili "u potpunosti sporazumni", ali da drugi učesnici sada pokušavaju da "lažno predstave prošlost".

Šarmantna glumica glumica Esme Bjanko, koju smo upoznali u hit seriji "Igra prestola", još jedna je u nizu devojka, koja je prijavila pevača Merlina Mensona za zlostavljanje

Par je bio u vezi od 2009. do 2011. godine, a konačno je smogla snage da prizna da ju je Mensonskoro pa uništio.

 - Bio je nasilan, vezao me je kablovima, udarao bičem. Osećala sam se prestravljeno, ali sam rekla samoj sebi: "Menson je samo teatralan. Stvorićemo veliku umetnost" - , istakla je glumica i dodala:

- Osećala sam se kao njegov zatvorenik. Dolazila sam i odlazila kad je on želeo. Kontrolisao je s kim sam pričala. Porodicu sam zvala skrivajući se u ormaru -  potresno priča glumica.

Bilo je dana kada ju je nožem rezao po stomaku i tada je bila sigurna da će je ubiti.

"Sećam se samo da sam ležala i nisam se borila. Bio je to trenutak u kom sam izgubila svaki osećaj nade i sigurnosti."

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati