Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

09. 09. 2021. 18:58 0

Diler poznatog glumca može biti optužen za ubistvo

Američkog glumca Majkla K. Vilijamsa članovi porodice su u ponedeljak pronašli mrtvog u njegovom penthausu u Bruklinu. Zvanična obdukcija još nije sprovedena, ali smrt 54-godišnjeg junaka popularne televizijske serije "Žica" istražuje se kao moguće predoziranje drogom.

Prema pisanju američkih medija, diler koji je snabdevao tragično preminulog Vilijamsa, sad je na meti policije i mogao bi biti optužen za ubistvo.

„Policija trenutno ima samo jednu misiju – da locira osobu koja je glumcu prodala drogu. Veruje se kako se radi o heroinu“, otkrio je neimenovani izvor za TMZ.

Mesecima pre prerane smrti, tačnije u februaru, Vilijams je gostujući u „Tamron Hall Show-u“ otkrio kako je započeo lečenje u jednoj klinici za mentalno zdravlje, na šta ga je podstakla uloga u HBO-ovoj za Emi nominovanoj TV seriji „Lovecraft Country“.

„Primetio sam da se mnogo ozbiljnije shvatam otkako idem na te seanse. Počeo sam da osvešćujem kritičara u svojoj glavi, bolje razumem sopstvene postupke, reakcije na određene situacije, odnose koje imam s drugim ljudima“, rekao je glumac početkom godine.

U to vreme, Majkl je takođe promovisao film „Body Brokers“ o zloglasnom centru za lečenje od droga u Los Anđelesu. Tad je izjavio kako mu se od priče, koja se bavi kapitalizmom i eksploatacijom, koji su i te kako prisutni u takvim centrima, „okreće želudac“.

„Droga i alkohol nisu problem, oni su samo simptomi problema. A kad te stvari nestanu, kad ih se jednom rešite, počinje pravi posao“, rad na svim vašim karakternim manama, moralnom kompasu, iskrivljenom moralnom kompasu“, govorio je glumac.

U prošlogodišnjem intervjuu za „Men’s Health“, junak „Žice“ osvrnuo se i na svoj pokušaj samoubistva u ranoj mladosti.

„Bol, previše boli i trauma s kojima nisam znao da se nosim. Mama mi je bila vrlo stroga. Premlaćivanja su znala da budu baš teška. Bila je odlučna, radila je sve kako njena dva sina ne bi poludela… Način na koji me je majka štitila odveo me mračnim putem, što je na kraju rezultiralo mojim pokušajem samoubistva. Imao sam 17 godina i bio sam izgubljen. Bilo mi je jako nelagodno s devojkama, a to su bile osetljive godine. Već tad sam uzimao lekove i mislio sam: ‘Eh, možda će svetu biti bolje bez mene’. I uzeo sam bočicu tableta… Probudio sam se nakon što su mi isprali želudac“, otkrio je Vilijams, prenosi Jutarnji.hr.

Kad je dobio ulogu u „Žici“, njegov problem s drogama bio je na vrhuncu, a medijska pažnja i još veća slava samo su pogoršali situaciju.

„Nisam se osećao dovoljno vrednim, kao da nisam zaslužio tu priliku da igram Omara… Mogao sam da ga koristim kao alat, kao sredstvo za negovanje sebe. Ta uloga za mene je mogla biti katarzična, mogla je da mi pomogne da se osećam bolje u vezi sa samim sobom, ali i to sam uprskao“, iskreno je govorio Majkl. Tek kad je u Nju Džersiju upoznao jednog sveštenika koji je bio spreman da mu pomogne, započeo je njegov pravi put oporavka.

„Tad sam okrenuo ploču. Okružujem se solidnim, kvalitetnim ljudima, pogotovo kad igram tako mračne i teške uloge. Nazivam ih svojim užetom. Zavežem to uže oko gležnja i oni me drže na dobrom putu… Jednostavno pokušavam da budem odgovoran, štitim se koliko god mogu“, izjavio je svojevremeno glumac, čija je prerana smrt potresla svet.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati