Poznati

Direktno.rs

08. 09. 2021. 20:55 2

Šumaherova supruga: Nedostaje mi, pokazuje koliko je jak

Supruga Mihaela Šumahera Korina prvi put je otkrila stanje muža od njegove skoro fatalne nesreće na skijanju pre osam godina, rekavši da je legenda F1 "drugačija" i u svom maniru.

Nemačka sportska ikona pretrpela je ozbiljnu povredu mozga tokom skijanja u Francuskoj u decembru 2013. godine, zbog čega je u medicinski izazvanoj komi bio šest meseci do juna 2014. godine.

Od tada, se Šumaher držao podalje od javnog života, preseljen je u svoju kuću na rehabilitaciju, a porodica je štitila njegovu privatnost i sve detalje o zdravlju skoro osam godina.

Korina je otkrila da da joj svakodnevno nedostaje muž i koliko je postao drugačiji od nesreće.

"Mihael mi nedostaje svaki dan", rekla je u dokumentarcu. „Ali je ovde - drugačije, ali ovde. I dalje mi svakodnevno pokazuje koliko je jak. '

Korina je takođe ocenila nesreću koju je imao njen suprug, nakon što je verovala da je nepobediv nakon što je kroz karijeru u Formuli 1 prošao neoštećen.

„Uvek smo bezbedno prolazili kroz njegove trke“, dodala je ona. „Zbog toga sam bila sigurna da ima nekoliko anđela čuvara koji su ga pazili. Ne znam da li je to samo neka vrsta zaštitnog zida koji ste sami postavili ili je to zato što ste na neki način naivni - ali jednostavno mi nije palo na pamet da bi se njemu išta moglo dogoditi.

„Nikada nisam krivla Boga zašto se to sada dogodilo. Ta je (nesreća) bila samo loša sreća - sva loša sreća koju je iko mogao imati u životu."

Šumaherova supruga je takođe informisala svet o tome kako se porodica bivšeg vozača F1 snalazi nakon ozbiljnog incidenta pre osam godina. Priznala je da porodica prolazi kroz terapiju, ali će nastaviti da drži Šumija u privatnom okruženju.

„Pokušavamo da nastavimo kao porodica, onako kako bi se to dopadalo Mihaelu. Živimo zajedno kod kuće. Radimo terapiju. Činimo sve što možemo da mu učinimo bolje i da mu bude udobno. Nastavljamo sa životom:„ privatno je privatno “, kako je uvek govorio. Veoma mi je važno što može da nastavi da uživa u privatnom životu što je više moguće. Mihael nas je uvek štitio, sada mi štitimo njega.

Šumahera mnogi smatraju najvećim vozačem i sportistom koji je osvojio sedam titula šampiona Formule 1 . U julu je otkriveno da je Netflik otkupio prava za emitovanje potpuno novog dokumentarca u životu 52-godišnjeg bivšeg vozača.

Dokumentarac će uključivati intervjue sa Šumaherovom porodicom, uključujući njegovu suprugu, oca Rolfa i brata Ralfa. Njegovo dvoje dece, Ginu i Mika, koji je sada u Formuli 1 i vozi za Haas, a tu su i ličnosti iz moto sporta poput Žana Toda, Bernija Eklstona, Sebastijana Fetela, Mike Hakinena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati