Poznati

Direktno.rs

08. 09. 2021. 19:12 0

Legenda "Sex Pistolsa" čuva teško bolesnu suprugu

Džon Lidon, popularni muzičar i zvezda benda "Sex Pistols", prepun emocija progovorio je o bici svoje supruge Nore Foster s Alchajmerovom bolešću u šou programu "Good Morning Britain".

Istakao je u razgovoru da nikada neče napustiti svoju suprugu.

Džon i Nora venčali su se 1979. godine, a njihovoj sreći nije bilo kraja sve do 2018. godine, kada je njoj postavljena dijagnoza.

„Sve je počelo žestoko i jako brzo. Lekari su me zasuli pitanjima – kada su počeli simptomi? Ali ja nisam imao odgovor, uvek je znala da gubi ključeve. Jesu li već to rani pokazatelji? Danas se može vratiti 20 godina unazad i sećati se najmanjih detalja iz tog perioda. To je fascinantno. Za mene je to putovanje na koje moram da budem i neću je nikada napustiti“, izjavio je Džon.

Ranije ove godine progovorio je o prihvaćatanju Noring stanja i prihvatanja činjenice da je ono neizlečivo i da se neće poboljšati.„Postao sam njezin glavni staratelj i to je nešto na šta sam ponosan. I dalje vidim njenu ličnost, još uvek postoji, ali sve mi je to malo zbunjujuće. Nikada nemojte odustati od takvih ljudi, oni će uvek biti tu“, poručio je muzičar.

Džon je otkrio i kako se sreća njihova 45-godišnjeg braka krila u svađanju.

„Vikali smo jedno na drugo i svađali se s velikim zadovoljstvom. Bilo je to olakšavajuće, morate to raditi i resiti se tereta“, izjavio je.

Pri kraju intervjua, emotivni Džon je pogledao u kameru i kroz suze izjavio: „Reci Nori da je volim“ na šta je malo ko od gledalaca mogao da ostane ravnodušan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati