Poznati

Direktno.rs

26. 08. 2021. 17:39 2

40 godina ljubavi: Sting i njegova Trudi proslavili jubilej

Slavni britanski muzičar i njegova supruga, producentkinja Trudi Stajler jedan su od najdugovečnijih bračnih parova u svetu šoubiznisa i ne razdvajaju se. Mediji se nisu posebno bavili njihovom vezom, pa je ona uspešno ostala ušukana u sferi privatnog života.

Sting je obeležio godišnjicu braka i na Instagramu. On je ripostovao objavu svoje voljene Trudi u kojoj ona piše: 'Na današnji dan pre 29 godina, zavetovali smo se jedno drugom u izvrsnoj 900 godina staroj crkvi sv. Andrije u Viltšajeru. Hvala Stingu za zadnjih 29 godina i svima onima pre, za život pun radosti i ljubavi, za našu prekrasnu decu i unuke. Zbog svih blagoslova sam zauek zahvalna'.

'Mnogi me pitaju kako to da nam je brak izdržao toliko dugo. Uvek im kažem da je to pomalo i čudno, ali ništa ne uzimamo zdravo za gotovo. Volimo se i sviđamo jedno drugome. Ljubav je strastvena, ali kada vam se neko toliko sviđa i volite da budete u njegovom društvu, to traje mnogo duže', ispričao je ranije muzičar za časopis Pipl.

Inače, muzilar rođen pod imenom Gordon Metju Thomas Samner sa Trudi ima četvoro dece, a iz prvog braka s bivšom suprugom Frensis Tomelti ima još dvoje. Mnogi još pamte njegovu izjavu kako 'nikada nije mislio da će biti otac i da je slučajno postao otac šest puta'.

'Ni jedan roditelj nije savršen, siguran sam da je bilo dana kada im je bilo super biti moje dete, ali bilo je i dana kad im je to bila gnjavaža', rekao je jednom Sting. On i Trudi godinama vode vinariju i piceriju u Toskani, poseduju imanje iz 16. veka koje su kupili krajem 90-tih. Poznate su i njegove legendarne izjave o tantričkom, višesatnom seksu sa suprugom, što je godinama kasnije komentarisala i ona sama, izjavivši da je njen suprug bio pijan kada je davao taj intervju. U kasnijim je intervjuima pak otkrila kako praktikuju seks u troje s drugim ženama, posećuju svingerske klubove i kako je suprug često oblači za takve igrice.

Sting je od 1977. do 1984. godine bio je deo kultnog benda The Police, a 1985. godine je lansirao vrlo uspešnu solo karijeru. Opsedale su ga brojne žene, ali s Trudi ima ljubav 40 godina koju niko i ništa ne može da poljulja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati