Poznati

Direktno.rs

04. 08. 2021. 14:58 0

Glumica prohodala posle pet meseci: Noga mi više nije ista

Američka glumica Ešli Džad u dužoj objavi na Instagramu napisala je da je prohodala pet meseci posle teške nesreće koju je doživela u prašumi u Kongu. Naime, Ešli Džad je tada zadobila četvorostruki prelom noge.

"Moja noga više nikada neće da bude ista. No, došla sam daleko i preda mnom je neverovatan život. Bilo je svega, od osmočasovne operacije do iscrpljujuće fizikalne terapije. Zahvalna sam svima koji su mi pomogli u lečenju. Posebno sam se trudila zbog svoje porodice i partnera", napisala je Ešli, između ostaloga, na Instagramu.

Raduje je napredak jer, kako kaže, do pre mesec dana nije mogla ni da pomakne svoje stopalo. Sada odlazi u šetnje po prirodi, koje joj veoma prijaju.

Podsetimo, Ešli je pre pet meseci pala i teško se povredila u afričkoj prašumi. U intervjuu s kolumnistom "New York Timesa", Nikom Kristofom, priznala je da je pet sati ležala na tlu sa slomljenom nogom. Tada su joj u pomoć priskočili meštani, kojima je izuzetno zahvalna.

"Bez moje braće i sestara iz Konga unutrašnje krvarenje verovatno bi me ubilo i izgubila bih nogu. Budim se plačući u znak zahvalnosti, dirnuta zbog svake osobe koja je doprinela nečemu što je dalo život i spasilo duh tokom moje iscrpljujuće 55-satne odiseje", napisala je tada na Instagramu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati