Poznati

M. Z. [ Izvor: 24sata.hr ]

28. 07. 2021. 06:05 1

Ronaldova sestra se rugala koroni, sad završila u bolnici

Katia Aveiro, za koju verovatno niko na svetu ne bi ni čuo da nije sestra Kristijana Ronalda, završila je u bolnici zbog upale pluća koja se zakomplikovala nakon pozitivnog testa na koronavirus.

Ironično, ona se u oktobru prošle godine rugala tom virusu nakon što je njen brat tad dobio pozitivan test zbog kog je morao propustiti nekoliko utakmica za portugalsku reprezentaciju i Juventus, nazvavši ga "najvećom prevarom koju je ikad videla".

- Ako Kristijano Ronaldo treba da probudi svet, moram da kažem da je ovaj Portugalac onda Izabrani, Božji poslanik. Hvala! Verujem da će danas hiljade ljudi progledati oko ove pandemije, testiranja i mera kao ja. Najveća prevara otkad sam se rodila - napisala je tada u Instagram "storiju".

Sada su se pogledi na pandemiju promenili. Jer, Katija Aveiro je dobila pozitivan nalaz na koronavirus 17. jula nakon čega su joj se pojačali simptomi, a 23. jula dobila je upalu pluća.

Sada više ne tvrdi da je koronavirus "najveća prevara", već da je korona "prokleto zasađeni virus" i uverava da joj neće naškoditi.

- Ovo je poslednja vrsta objave koju želim da napišem. Nisam imala nameru, ali budući da se vesti brzo šire, a i zbog respekta prema onima koji me prate i brinu se, moram da podelim istinu. Zahvatio me ovaj prokleti virus, dobro sam uz nekoliko simptoma i sledim protokole. U petak se pogoršalo i završila sam u bolnici. Hvala svima na brizi - napisala je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati