Poznati

Direktno.rs

26. 07. 2021. 21:45 2

Ima 52 godine, a izgleda kao na početku manekenske karijere

Čuvena danska manekenka Helena Kristensen, koja je 90-ih žarila i palila modnim pistama i svetom modelinga, pre nekoliko meseci proslavila je 52. rođendan, ali je starenje ne sprečava da slavi svoj seksepil i uživa u svom telu i mladolikosti.

Ova dama koja stari baš kao i vino - s godinama je sve lepša i harizmatičnija, nedavno je objavila seriju fotografija u svilenom donjem vešu, pokazavši svoje vitko, zategnuto telo.

Helena je pozirala u provokativoj, lepršavoj bluzi od satena sa tračicama u predelu grudi, a manekenka je otkrila ne samo grudi, već i gipke, duge noge. Ko bi rekao da je već zagazila u 6. deceniju!

Slavna lepotica, koja je nekada bila jedan od Viktorijinih anđela, pozirala je i u izazovnom grudnjaku, a ove seksi fotke izazvale su eksploziju oduševljenja na Instagramu - prikupila je gotovo 40 hiljada lajkova i brojne komplimente.

"Lepša nego ikada", "Goriš", "Klasična lepota", "Ostao sam bez daha", "Ti si zanosna!", "Tako si zabavna i inspirišeš me", "Vau, kakva žena", "Ti ne stariš, samo pokazuješ svoje svetlo", samo su neki u nizu sličnih komentara.

Kaže da mladolikost duguje jednostavnom "triku", a to je dovoljno kvalitetnog sna. Takođe, vitkost održava jogom i plivanjem, a savetuje ženama da počnu da vežbaju i da nikada nije kasno za redovan trening – ona sama čari istog otkrila je tek sa 30 godina.

Takođe, rekla je da je samopouzdanje i slobodu stekla još u ranom detinjstvu, dok je odrastala u Danskoj, i da je delimično i to deo njenog uspeha.

"Vaspitanje u Danskoj definitivno mi je ulio osećaj samopouzdanja, naučila sam kako prirodno da pristupim sopstvenom telu. Danci ništa ne sakrivaju, zato nikad nisam imala problema s pokazivanjem lepota ženskog tela, tela koje daje život, tela koje je čudo samo po sebi... Gledam na to s umetničke strane. A što se tiče mog stila odijevanja - pa nosim ono što me raduje, a šta će drugi reći o mojoj garderobi - iskreno, živo mi se j**e", rekla je ona prošle godine u jednom intervjuu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati