Poznati

Direktno.rs

26. 07. 2021. 17:57 2

Damiano David se posvađao sa bendom: "Nezahvalni ste"

Na mrežama se pojavio snimak u kom se Damiano David svađa sa basistkinjom Viktorijom, a sve iz razloga što ga, po njegovom mišljenju, ne cene u bendu koliko misli da bi trebalo. Na mrežama se pojavio snimak u kom se Damiano David svađa sa basistkinjom Viktorijom, a sve iz razloga što ga, po njegovom mišljenju, ne cene u bendu koliko misli da bi trebalo.

Pobednici Evrovizije i svetska senzacija, bend Mansekin pre samo desetak dana objavili su spot za pesmu "I wanna be your slave" i još jednom pomerili granice svojim performansom.

Obožavatelji su spot jedva dočekali, a sada se nestrpljivo očekuju i novi projekti.

Poslednjih dana ni Damiano, ni ekipa, nisu se preterano oglašavali na Instagramu, što do skora nije bio slučaj, a mnogi su sve to povezali sa "nevoljama u raju", odnoso spekulacijama da nisu baš toliko složni koliko se mislilo.

Naime, poslednjih dana konstantno se pojavljuje snimak Damianove svađe sa basistkinjom Viktorijom u kojoj pevač jasno ističe da mu se ne dopada kako ga tretiraju.

Viktorija je sve vreme pokušava da shvati u čemu se radi, i zašto je Damiano nervozan, te su spominjali i ponos kao takav, na šta je zgodni Italijan odgovorio da se radi o tome da se podrazumeva da neke stvari ne mora da im govori. 

Kako se iz spornog snimka moglo videti, Damianu je zasmetalo što je on uvek tu za sve, a kad je njemu loše nikoga to ne zanima. 

Snimak je nastao u vozu, na jednoj od turneja, a Damiano je u jednom trenutku i prokomentarisao da su tu gde jesu zahvaljujući njemu i njegovom "cimanju i trudu", kao i da su nezahvalni, te da samo želi da bude ispoštovan do kraja.

Da li je ovo bio samo trenutak "pucanja" ili početak kraja, ostaje da vidimo, ali mnogi su i mišljenja da je u pitanju stari snimak, te da namerno pokušavaju da se plasiraju priče kako bi se Damiano predstavio kao bahat i na taj način smanjila njegova popularnost - videćemo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati